Φιλική νίκη για Ολυμπιακό, 1-0 την Άλκμααρ

Σε ένα παιχνίδι με λίγες καλές στιγμές, με τον Ολυμπιακό να μην κινδυνεύει αμυντικά αλλά και να μην μπορεί να δημιουργήσει, ουσιαστικά κινδύνους για την Άλκμααρ, οι ερυθρόλευκοι κέρδισαν με 1-0 στο πρώτο φιλικό παιχνίδι στο Καραϊσκάκη. Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης ήρθε μετά από στημένη μπάλα, με κεφαλιά του Σισέ.

Ο Πέδρο Μαρτίνς ξεκίνησε το ματς με τον Βατσλίκ κάτω από τα δοκάρια, με Παπασταθόπουλο και Σισέ στο κέντρο της άμυνας, με Ρέαμπτσιουκ και Βρσάλικο στα αμυντικά άκρα. Στο κέντρο ο Κανέ με τον Μαντί Καμαρά και τον Αγκιμπού Καμαρά, στα εξτρέμ ο Ζίνκερναγκελ με τον Μασούρα και στην κορυφή της επίθεσης ο Ελ Αραμπί.

Στο 17’ πρώτη καλή φάση για τον Ολυμπιακό όταν ο Σισέ με βαθιά μπαλιά βρήκε τον Ρέαμπτσιουκ, αυτός με την σέντρα «στόχευσε» τον Ελ Αραμπί ο οποίος προσπάθησε για το κοντρόλ αλλά δεν μπόρεσε να σουτάρει με τους Ολλανδούς να διώχνουν εκεί όπου ο Μασούρας έπιασε ένα σκαστό σουτ, στα χέρια του Βέρχαλστ. Στο 33’ ο Σισέ που έχει ανέβει κάνει σουτ, εκτός περιοχής, άστοχο.

Στο 45’ του πρώτου μέρους ο Ολυμπιακός άνοιξε το σκορ όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ του Ζίνκερναγκελ, ο Σισέ χώθηκε ανάμεσα στους αμυντικούς της Άλκμααρ και με κεφαλιά σκόραρε για το 1-0.

Στο 55’ μετά από κούρσα του Ρέαμπτσιουκ, ο Μολδαβός έκοψε για τον Ζίνκερναγκελ, ο οποίος ήταν κλεισμένος μέσα στην περιοχή, όμως βρήκε χώρο για να κάνει το σουτ, άουτ. Στο 65’ μακρινό σουτ του Παυλίδη, άουτ. Στο 79’ μακρινό σουτ του Μπεουκέμα, άουτ.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Βατσλίκ, Παπασταθόπουλος (71’ Μανωλάς), Σισέ, Ρέαμπτσιουκ, Βρσάλικο (46’ Άβιλα), Κανέ (83’ Μπουχαλάκης), Μαντί Καμαρά (71’ Εμβιλά), Ζίνκερναγκελ (71’ Ραντζέλοβιτς), Αγκιμπού Καμαρά (83’ Βαλμπουενά), Μασούρας,  Ελ Αραμπί (71’ Αμπουμπακάρ Καμαρά).

Άλκμααρ (Πασκάλ Γιάνσεν): Βέρχαλστ, Βιτρί, Χατζηδιάκος, Μπεουκέμα, Κερκέζ (61’ Κουπμάινερς),  Ντε Βιτ (76’ Μπαρασί), Ράιντερς, Μίντσιο, Εβιέν (61’ Οντγκααρν), Λάχντο, Παυλίδης (78’ Φαν Μπρεντερόντε).

Για να ενημερώνεστε πάντα πρώτοι!

Κάνε εγγραφή στο Newsletter μας και απόκτησε πρόσβαση στα νέα πριν από όλους τους άλλους.