Εξεταστική Επιτροπή: Συζήτηση επί των πορισματικών εκθέσεων των κομμάτων

©ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI

Διεξάγεται η τελευταία συνεδρίαση της Εξεταστικής Επιτροπής με θέμα την συζήτηση των πορισματικών εκθέσεων των κομμάτων και την έγκριση του πορίσματος της διερεύνησης της υπόθεση «παραβίασης του απορρήτου των επικοινωνιών του προέδρου του ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ και ευρωβουλευτή κ. Νίκου Ανδρουλάκη από την ΕΥΠ ή και από άλλα φυσικά ή νομικά πρόσωπα, την επιβεβαιωμένη απόπειρα παγίδευσης του κινητού του με το κακόβουλο λογισμικό Predator, την παράνομη χρήση αυτού στην επικράτεια και την έρευνα για την ύπαρξη ευθυνών του πρωθυπουργού κ. Κυριάκου Μητσοτάκη και κάθε άλλου εμπλεκόμενου φυσικού ή νομικού προσώπου».

Ο πρόεδρος της Εξεταστικής Επιτροπής Γιάννης Κεφαλογιάννης θα καταθέσει στον Πρόεδρο της Βουλής, Κωνσταντίνο, Τασούλα το πόρισμα, που θα εγκριθεί από την πλειοψηφία με επισυναπτόμενες τις πορισματικές εκθέσεις όλων των κομμάτων, προκειμένου να υποβληθούν στην Ολομέλεια.

Η συνεδρίαση συζήτησης του πορίσματος της Εξεταστικής Επιτροπής στην Ολομέλεια θα διεξαχθεί στο τέλος της επόμενης εβδομάδας.

Από τη σημερινή συνεδρίαση της Επιτροπής απουσιάζει η βουλευτής του ΜέΡΑ 25 Σοφία Σακοράφα, η οποία έχει ανακοινώσει πως «δεν υπάρχει πλέον κανείς λόγος να συνεχίζουμε να συμμετέχουμε σε αυτήν την κακοστημένη θεατρική παράσταση και δεν θα παραστούμε στο “φινάλε”, στην τελευταία συνεδρίαση της Εξεταστικής Επιτροπής, για την ψήφιση του εντελώς προβλέψιμου “Πορίσματος” της δέσμιας κυβερνητικής πλειοψηφίας».

Για να ενημερώνεστε πάντα πρώτοι!

Κάνε εγγραφή στο Newsletter μας και απόκτησε πρόσβαση στα νέα πριν από όλους τους άλλους.