Εξεταστική Επιτροπή: Διεκόπη για το πρωί της Τετάρτης η κατάθεση του Χρήστου Ράμμου

©ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI

Διεκόπη για το πρωί της Τετάρτης η κατάθεση του προέδρου της ΑΔΑΕ, Χρήστου Ράμμο,υ στην Εξεταστική Επιτροπή που διερευνά την υπόθεση των παρακολουθήσεων.

Η κεκλεισμένων των θυρών κατάθεση του διοικητή της ΕΥΠ είχε ξεκίνησε λίγο μετά τις 3.30 το απόγευμα και διεκόπη λίγο πριν τις 6 το απόγευμα.

Νωρίτερα ολοκλήρωσε την κατάθεσή του o Θεμιστοκλής Δεμίρης, διοικητή της ΕΥΠ.

«Η απόλυτη δικαίωση του κ. Ανδρουλάκη» δήλωσε η εισηγήτρια του ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ Ευαγγελία Λιακούλη σχολιάζοντας την κατάθεση του διοικητή της ΕΥΠ στην Εξεταστική Επιτροπή. Αναλυτικότερα, η κ. Λιακούλη είπε:

«Η απόλυτη δικαίωση του κ. Ανδρουλάκη, σήμερα, καθώς ο διοικητής της ΕΥΠ κ. Δεμίρης γκρέμισε το αφήγημα του κ. Μητσοτάκη. Μας είπε ότι δεν υπάρχει κανένα νομικό πλαίσιο με το οποίο να μπορεί ο κ. Ανδρουλάκης να πάει στην ΕΥΠ για να ενημερωθεί, αλλά πρόκειται για μια «καινοτομία». Δηλαδή, στην ουσία μια πατέντα του κ. Μητσοτάκη. Περεταίρω, δε, για τον ουσιαστικό λόγο της παρακολούθησης του κ. Ανδρουλάκη, είπε ότι δεν γνωρίζει εάν θα μπορούσε και εάν του επιτρέπετε να πει τον αναφέρει. Η απόλυτη κοροϊδία».

Για να ενημερώνεστε πάντα πρώτοι!

Κάνε εγγραφή στο Newsletter μας και απόκτησε πρόσβαση στα νέα πριν από όλους τους άλλους.