EuroLeague: «Ενθουσιασμένοι με την προοπτική των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων»

©Turkish Airlines EuroLeague – Twitter

Με ενθουσιασμό ολοκληρώθηκαν οι συζητήσεις που είχαν οι ομάδες – μέτοχοι της EuroLeague με υποψήφιους επενδυτές στο Ντουμπάι.

Όπως ανακοινώθηκε, η ανταλλαγή ιδεών ήταν άκρως επικοδομητική για τις δύο πλευρές, σε βαθμό ενθουσιασμού μάλιστα, και γι’ αυτό θα συνεχιστεί, δίχως, πάντως να προκύψει από τώρα κάποια μορφή συνεργασίας.

«Θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Αμπντουλά αλ Ναμπουντά, πρόεδρο και ιδιοκτήτη της Dubai Basketball Club και τους εκπροσώπους της πόλης του Ντουμπάι και της ASM Global για τη φιλοξενία της λίγκας και των 13 συλλόγων μετόχων στην υπέροχη Coca-Cola Arena.

Σκοπός της επίσκεψης ήταν η ανταλλαγή ιδεών και η διαπίστωση ευκαιριών πιθανής συνεργασίας. Φυσικά, είμαστε ενθουσιασμένοι με την προοπτική της Euroleague στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, αλλά είναι πολύ νωρίς για να αναφερθούμε συγκεκριμένα. Ανυπομονούμε να συνεχίσουμε τη συζήτηση», ήταν η δήλωση του νέου CEO της EuroLeague, Μάρσαλ Γκλίκμαν.

Σημειώνεται πως ο Νίκος Λεπενιώτης από την πλευρά της ΚΑΕ Ολυμπιακός και οι Βασίλης Παρθενόπουλος και Σταύρος Ντίνος από την πλευρά της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ήταν οι εκπρόσωποι των δύο ελληνικών ομάδων στις συναντήσεις.

Για να ενημερώνεστε πάντα πρώτοι!

Κάνε εγγραφή στο Newsletter μας και απόκτησε πρόσβαση στα νέα πριν από όλους τους άλλους.