Έρλινγκ Χάαλαντ: Ένας εξωγήινος στο Μάντσεστερ

©EPA

Ο Ερλινγκ Χάαλαντ είναι σίγουρα από άλλον πλανήτη.

Κάθε Σαββατοκύριακο προσφέρει και μια ξεχωριστή παράσταση στην Premier League. Ο Ερλινγκ Χάαλαντ σπέρνει τον τρόμο, σκοράροντας με ευκολά απέναντι στις αντίπαλες άμυνες. Τελευταίο «θύμα» η Μπράιτον, με τον Νορβηγό «killer» να πετυχαίνει δύο τέρματα στη νίκη της Μάντσεστερ Σίτι με 3-1.

Ο Ερλινγκ Χάαλαντ είναι ασταμάτητος, διδάσκοντας την τέχνη του γκολ. . Ο 22χρονος επιθετικός έχει ήδη φτάσει τα 17 γκολ στην Premier League. Τέλη Οκτωβρίου και ο νεαρός φορ έχει ξεπεράσει σε τέρματα τον περσινό πρώτο σκόρερ των «Πολιτών» στο πρωτάθλημα. Ο Κέβιν Ντε Μπρόινε είχε σκοράρει 15 φορές, με τον Νορβηγό να βρίσκεται ήδη στο +2.

Ο Νορβηγός «σπάει» όλα τα ρεκόρ, μετρώντας 22 γκολ σε 15 εμφανίσεις. Ο 22χρονο απέχει μόλις έξι τέρματα από τον περσινό πρώτο σκόρερ του πρωταθλήματος.

Έχει συμμετοχή στα περισσότερα γκολ σε όλες τις διοργανώσεις από οποιονδήποτε άλλο παίκτη την εφετινή αγωνιστική περίοδο.

«Οι αριθμοί είναι απίστευτοι και δεν υπάρχει αμφιβολία για την ποιότητά του. Είναι τόσο φιλόδοξος και μας βοήθησε να κερδίσουμε το παιχνίδι», τόνισε ο Πεπ Γκουαρντιόλα. Ο Χάαλαντ έγινε ο πρώτος παίκτης της Σίτι που σκοράρει για 7ο συνεχόμενο εντός έδρας ματς μετά τον Κουν Αγκουέρο.

Ο 22χρονος δείχνει πως θα αφήσει ιστορία με τις επιδόσεις του.

Για να ενημερώνεστε πάντα πρώτοι!

Κάνε εγγραφή στο Newsletter μας και απόκτησε πρόσβαση στα νέα πριν από όλους τους άλλους.