«Καταιγισμός» ερωτήσεων για τη Δήμητρα Πισπιρίγκου – Κατέθετε επί σχεδόν 10 ώρες

©ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ/EUROKINISSI

Ολοκληρώθηκε μετά από σχεδόν 10 ώρες (είχε ξεκινήσει στις 13:00) η κατάθεση της Δήμητρας Πισπιρίγκου στα γραφεία ανθρωποκτονιών της ασφάλειας Αττικής. Πιο συγκεκριμένα, η αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου αποχώρησε από τη ΓΑΔΑ λίγο πριν τις 23:00, αφού υπέγραψε την κατάθεσή της.

Περιέγραψε όσα συνέβησαν το βράδυ του Μαρτίου του 2021, όταν έφυγε από τη ζωή η μικρή Ίριδα. Μέχρι το τέλος της εβδομάδας αναμένεται να «κλείσει» η δικογραφία που είχε αναλάβει το Ανθρωποκτονιών. Με τη συγκεκριμένη διαδικασία ολοκληρώθηκε η διαδικασία καταθέσεων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η κ. Πισπιρίγκου δέχθηκε καταιγισμό ερωτήσεων για τις ακριβείς κινήσεις της ίδιας και της αδερφής της, Ρούλας, στο διάστημα μέχρι να βρεθεί νεκρή μέσα στην κούνια της η μικρή Ίριδα. Παράλληλα, ερωτήθηκε τόσο για την ακριβή ώρα που βρέθηκε νεκρό το βρέφος όσο και για το αν ειδοποιήθηκαν το ΕΚΑΒ και ο πατέρας.

Υπενθυμίζεται ότι για «βίαιο μηχανισμό θανάτου» έκανε λόγο το πόρισμα των ιατροδικαστών στην υπόθεση θανάτου των παιδιών στην Πάτρα.

Στο ιατροδικαστικό πόρισμα αναφέρεται: «Ο συνδυαστικός αποκλεισμός παθολογικών αιτίων θανάτου οδηγεί, σύμφωνα και πάλι με τη μεθοδολογία εργασίας, στον βίαιο μηχανισμό θανάτου», σύμφωνα με το Mega. «Χέρι έφραξε στόμα και μύτη στη Μαλένα και την Ίριδα», σύμφωνα πάντα με το ίδιο μέσο.

Είναι σίγουρο ότι εγκληματικές ενέργειες οδήγησαν σε ασφυκτικούς θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας, με βάση τα συμπεράσματα των ιατροδικαστών.

Για να ενημερώνεστε πάντα πρώτοι!

Κάνε εγγραφή στο Newsletter μας και απόκτησε πρόσβαση στα νέα πριν από όλους τους άλλους.