Επέτειος Πολυτεχνείου: 17 προσαγωγές γύρω από τα Εξάρχεια

©EUROKINISSI

Η αστυνομία προχώρησε σε 17 προσαγωγές στην περιοχή των Εξαρχείων.

Με 17 προσαγωγές ατόμων για πρόκληση επεισοδίων γύρω από τα Εξάρχεια, εξελίχθηκαν τα «προεόρτια» της μεγάλης πορείας για την επέτειο του Πολυτεχνείου, που θα ξεκινήσει αργότερα.

Σημειώνεται πως 5.500 αστυνομικοί βρίσκονται επί ποδός σήμερα στους δρόμους της Αθήνας για την τήρηση της τάξης στη διάρκεια των εκδηλώσεων.

Υπενθυμίζεται πως σε αστυνομική επιχείρηση που πραγματοποιήθηκε το πρωί της περασμένης Τρίτης σε εγκαταλελειμμένο κτίριο στα Εξάρχεια βρέθηκαν -μεταξύ άλλων- 100 φιάλες αλκοολούχων ποτών.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε η ΕΛ.ΑΣ., η επιχείρηση διενεργήθηκε κατά τις πρωινές ώρες της Τρίτης 15 Νοεμβρίου, στο πλαίσιο κατάλληλης αξιοποίησης πληροφοριακών δεδομένων από την Υποδιεύθυνση Κρατικής Ασφάλειας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Από την έρευνα που πραγματοποιήθηκε στον συγκεκριμένο εγκαταλελειμμένο χώρο συνολικά βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά 100 φιάλες αλκοολούχων ποτών σε κιβώτια, πέτρες και λοιπά οικοδομικά υλικά. Πιθανότατα οι φιάλες αυτές θα χρησιμοποιούνταν για την κατασκευή μολότοφ.

Για να ενημερώνεστε πάντα πρώτοι!

Κάνε εγγραφή στο Newsletter μας και απόκτησε πρόσβαση στα νέα πριν από όλους τους άλλους.