Επέστρεψαν στην Ελλάδα Ντρισμπιώτη και Πετρούνιας – «Χαρούμενη που έκανα ντάμπλ»

©ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI

Η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη και ο Λευτέρης Πετρούνιας επέστρεψαν σήμερα (22/8) το μεσημέρι στην Ελλάδα.

Τα δύο «χρυσά» παιδιά της Ελλάδας επέστρεψαν με τα μετάλλιά τους σήμερα στη χώρα μας. Η πρωταθλήτρια στο βάδην, στις πρώτες τις δηλώσεις στο «Ελ. Βενιζέλος», αναφέρθηκε κυρίως στο μέλλον.

Για το εκπληκτικό επίτευγμα των δυο χρυσών μεταλλίων στο Ευρωπαϊκό και για το γεγονός, πως είναι η πρώτη γυναίκα που καταφέρνει κάτι τέτοιο: «Χαίρομαι που έχω πάρει Ευρωπαϊκό μετάλλιο, που έκανα το νταμπλ, που είμαι Ελληνίδα και το έφερα στη χώρα μου».

Για το εάν έκλεισε κάποια στόματα, που της έβαλαν εμπόδια, με τη συγκεκριμένη μεγάλη επιτυχία: «Θα χαρώ τη στιγμή μου, δεν θα πάω στο παρελθόν. Έχω να θυμηθώ την προσωπική μου διαδρομή και τίποτα άλλο».

Όσον αφορά τους επόμενους στόχους: «Έχουμε στόχους. Βήμα βήμα για το παγκόσμιο πρωτάθλημα και τους Ολυμπιακούς Αγώνες».

Σχετικά με την προπόνηση που κάνει και το εάν είναι μοναχική: «Είμαι στην Καρδίτσα, αλλά τις βασικές περιόδους βρίσκομαι με τον προπονητή μου, σε προετοιμασίας. Έρχομαι στην Αθήνα αρκετά συχνά, για να μπορώ να βρίσκομαι δίπλα του. Είναι πολύ δύσκολη η προετοιμασία, πολλά τα χιλιόμετρα, πολύ μοναχική. Έχουμε πράγματα να σκεφτόμαστε και εγώ και τα κορίτσια (σ.σ. αναφερόμενη στις συναθλήτριες της στο βάδην, που ήταν δίπλα της)».

Υπενθυμίζεται πως νωρίτερα σήμερα η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή ξεκαθάρισε με ανακοίνωσή της πως η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη έχει ενταχθεί κανονικά στο πρόγραμμα Ολυμπιακών Υποτροφιών της ΔΟΕ.

Για να ενημερώνεστε πάντα πρώτοι!

Κάνε εγγραφή στο Newsletter μας και απόκτησε πρόσβαση στα νέα πριν από όλους τους άλλους.