Ένταση στη δίκη της Χρυσής Αυγής – «Μαζέψε τους φασίστες» φώναζε η Μάγδα Φύσσα

©ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI

Με ένταση συνεχίστηκε η δίκη των κατηγορουμένων για την υπόθεση της Χρυσής Αυγής.

Υπήρξε φραστική αντιπαράθεση μεταξύ φίλων του Παύλου Φύσσα και υποστηρικτών της Χρυσής Αυγής. Φίλοι των Κασιδιάρη και Λαγού φώναξαν «Ηλία θυμήσου, είμαστε μαζί σου» με την πλευρά Φύσσα να απαντά «ο Παύλος ζει, τσακίστε τους Ναζί» ενώ εκσφενδονίστηκε και ένα μπουκάλι με τη Μάγδα Φύσσα να στρέφεται προς τους αστυνομικούς διαμαρτυρόμενη: «τι αστυνομία είστε ρε; μαζέψτε τους φασίστες! Δεν ντρέπεστε λίγο;».

 Με την έναρξη της διαδικασίας, η υπεράσπιση του Νικ. Μιχαλολιάκου ζήτησε τα έγγραφα που σχετίζονται με το αποδεικτικά της κλήτευσης του, προκειμένου, εφόσον χρειαστεί, να επανέλθει με σχετικό αίτημα μη νόμιμης κλήτευσης του.

«Για πρώτη φορά ο Νικ. Μιχαλολιάκος παρίσταται δικονομικά σήμερα. Διατείνεται ότι ποτέ δεν έλαβε γνώση του αποδεικτικού της κλήσης. Ο κ. Μιχαλολιάκος βρισκόταν στη ΜΕΘ μέχρι 12 με 22 Μαϊου 2022. Αγνοεί παντελώς ποιος παρέλαβε την κλήση για λογαριασμό του γιατί ο ίδιος διατείνεται ότι δεν έλαβε γνώση» είπε χαρακτηριστικά ο εκ των συνηγόρων του, Δημ. Παπαδέλης.

Η πλευρά Λαγου έκανε λόγο για ακυρότητα της διαδικασίας και τόνισε ότι είναι πολιτικός κρατούμενος. Αφού η πρόεδρος δήλωσε «δεν είμαστε Βουλή, κύριε», η εισαγγελέας ζήτησε την απόρριψη του αιτήματος.

Για να ενημερώνεστε πάντα πρώτοι!

Κάνε εγγραφή στο Newsletter μας και απόκτησε πρόσβαση στα νέα πριν από όλους τους άλλους.