Ελλάδα – Β. Ιρλανδία 3-1: Πρώτη και καλύτερη η εθνική

© Eurokinissi

Η Εθνική Ελλάδος επιβλήθηκε με 3-1 της Β. Ιρλανδίας και έκλεισε με νίκη τις υποχρεώσεις της στον δεύτερο όμιλο για την τρίτη κατηγορίας του Nations League. Η «γαλανόλευκη» έφτασε τους 15 βαθμούς με συγκομιδή πέντε νίκες σε έξι αναμετρήσεις.

Ο Πέλκας με κεφαλιά μετά από αμυντικό λάθος των αντιπάλων άνοιξε το σκορ στο 14ο λεπτό και οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν στο 18ο λεπτό με τον Λέιβερι. Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Μασούρας έκανε το 2-1 στο 55′ μετά από ωραίο συνδυασμό, ενώ το σκορ «έκλεισε» με τον Μάνταλο να σκοράρει στο 80′ το πιο ωραίο γκολ της βραδιάς, με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή.

Η Ελλάδα απέδωσε κατά διαστήματα εξαιρετικά στο δεύτερο ημίχρονο, ενώ είχε και διπλή ευκαιρία με τον Τσιμίκα λίγο πριν το τέλος.

ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ: Βλαχοδήμος, Μπάλντοκ, Χατζηδιάκος, Μαυροπάνος, Τσιμίκας, Κουρμπέλης, Μάνταλος (90+2′ Γούτας), Μπακασέτας (76′ Μπουχαλάκης), Μασούρας (76′ Χατζηγιοβάνης), Πέλκας (67′ Φούντας), Ιωαννίδης (67′ Δουβίκας).

Β. ΙΡΛΑΝΔΙΑ: Φάρελ, Μπράντλεϊ (68′ Τσαρλς), Φλάναγκαν, Έβανς, Λιούις (76′ Φέργκιουσον), Μακνάιρ, Μακάν, Ντέιβις, Τόμπσον, Μαγκένις (76′ ΜακΜέναμιν), Λέιβερι (67′ Γουάιτ).

Τα αποτελέσματα στον όμιλο της Εθνικής

Κόσοβο – Κύπρος 5-1

Ελλάδα – Β. Ιρλανδία 3-1

Για να ενημερώνεστε πάντα πρώτοι!

Κάνε εγγραφή στο Newsletter μας και απόκτησε πρόσβαση στα νέα πριν από όλους τους άλλους.