Ποινική δίωξη σε βάρος του Θέμη Αδαμαντίδη – Ελεύθερος μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης τη Δευτέρα

© Youtube/ OPEN

Τα αδικήματα της ενδοοικογενειακής βλάβης, ενδοοικογενειακής απειλής και της απλής εξύβρισης περιλαμβάνονται στην δίωξη που άσκησε το μεσημέρι η Εισαγγελία σε βάρος του τραγουδιστή Θέμη Αδαμαντίδη που συνελήφθη χθες έπειτα από μήνυση που κατέθεσε σε βάρος του η σύντροφός του για ξυλοδαρμό.

Ο τραγουδιστής, τον οποίο η μηνυτήρια κατηγορεί για σωματική βία, οδηγήθηκε μετά τον Εισαγγελέα, στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο, από το οποίο έλαβε προθεσμία και θα δικαστεί τη Δευτέρα.

Μέχρι τότε, το δικαστήριο διέταξε να παραμείνει ελεύθερος ο καλλιτέχνης με τον περιοριστικό όρο να μην πλησιάσει την πρώην σύντροφό του σε απόσταση μικρότερη των 100 μέτρων και να μην έχει καμία επικοινωνία μαζί της με κανένα τρόπο.

Μετά την άσκηση της δίωξης, ο Θέμης Αδαμαντίδης οδηγήθηκε στο Αυτόφωρο Τριμελές Δικαστήριο, από όπου έλαβε προθεσμία και θα δικαστεί τη Δευτέρα, με περιοριστικούς όρους να μην πλησιάσει την πρώην σύντροφό του σε κάτω από 100 μέτρα και να μην επικοινωνήσει μαζί της με οποιονδήποτε τρόπο.

Υπενθυμίζεται ότι στον εισαγγελέα μετήχθη το Σάββατο ο γνωστός τραγουδιστής Θέμης Αδαμαντίδης, μετά την καταγγελία της συντρόφου του για ξυλοδαρμό.

Ο Θέμης Αδαμαντίδης συνελήφθη από τις αρχές, καθώς όπως κατήγγειλε η σύντροφος του, της άσκησε σωματική και λεκτική βία τα ξημερώματα της 30ης Ιουνίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν έρθει στο φως της δημοσιότητας, η γυναίκα κατηγόρησε τον τραγουδιστή ότι σε μια σκηνή ζηλοτυπίας, την χτύπησε και την απείλησε.

Οι αστυνομικοί ακολούθως τον εντόπισαν το μεσημέρι και τον οδήγησαν στο αστυνομικό τμήμα Αλίμου, όπου και υποβλήθηκε η μήνυση σε βάρος του.

Ωστόσο, ο τραγουδιστής αρνείται την κατηγορία και έχει υποβάλλει και ο ίδιος μήνυση για ψευδή καταμήνυση, συκοφαντική δυσφήμηση, αλλά και για αυτοδικία μέσω του δικηγόρου του, Αλέξη Κούγια.

Για να ενημερώνεστε πάντα πρώτοι!

Κάνε εγγραφή στο Newsletter μας και απόκτησε πρόσβαση στα νέα πριν από όλους τους άλλους.