ΕΛ.ΑΣ.: Έρευνα για την επίθεση των ΜΑΤ σε οπαδούς του Άρη

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΚΑΙ ΠΟΡΕΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΡΓΩΝ ΤΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ ΜΕΤΡΟ ΣΤΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΞΑΡΧΕΙΩΝ. Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2022 (ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ / EUROKINISSI)

Η ΕΛ.ΑΣ. διερευνά τα όσα συνέβησαν μετά το χθεσινό (5/11) αγώνα μεταξύ Ατρομήτου και Άρη.

Συγκεκριμένα, διατάχθηκε Προκαταρκτική Διοικητική Εξέταση από το αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας, για το περιστατικό με την επίθεση των ΜΑΤ σε οπαδούς του Άρη, μετά τον ποδοσφαιρικό αγώνα με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, με τον αστυνομικό που ξεκίνησε το επεισόδιο να μετακινείται άμεσα από την υπηρεσία του.

Η αντίδραση της ΕΛ.ΑΣ. ήρθε έπειτα από βίντεο που κάνει το γύρο του διαδικτύου και έχει προκαλέσει εντύπωση, καθώς δείχνει τον αστυνομικό της διμοιρίας των ΜΑΤ να κινείται ξαφνικά και να χτυπάει στο πρόσωπο έναν από τους οπαδούς, χωρίς να έχει γίνει τίποτα μέχρι εκείνη τη στιγμή.

Αυτή η ενέργεια ήταν που προκάλεσε ένταση και γενική επίθεση των αστυνομικών εναντίον των οπαδών του Άρη, υπό τις αποδοκιμασίες περιοίκων.

Από την ΕΛ.ΑΣ. εκδόθηκε ανακοίνωση για το συμβάν:

«Από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας ανακοινώνεται ότι διατάχθηκε η διενέργεια Προκαταρκτικής Διοικητικής Εξέτασης για περιστατικό, το οποίο αναπαράγεται σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης και ιστοσελίδες του διαδικτύου, στο πλαίσιο λήψης μέτρων τάξης σε χθεσινό (Σάββατο, 5 Νοεμβρίου 2022) ποδοσφαιρικό αγώνα στο Περιστέρι Αττικής και εμπλεκόμενος αστυνομικός μετακινήθηκε από την Υπηρεσία του».

Για να ενημερώνεστε πάντα πρώτοι!

Κάνε εγγραφή στο Newsletter μας και απόκτησε πρόσβαση στα νέα πριν από όλους τους άλλους.