Εκτός Champions League ο Ολυμπιακός, βαριά ήττα με 0-4 από τη Μακάμπι Χάιφα

CHAMPIONS LEAGUE 2022 / ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ / ΟΣΦΠ – ΜΑΚΑΜΠΙ ΧΑΙΦΑ (ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΤΘΑΙΟΣ / EUROKINISSI)

Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε 4-0 από τη Μακάμπι Χάιφα και αποχαιρέτησε το Champions League από τον β’ προκριματικό γύρο. Οι ερυθρόλευκοι θα αντιμετωπίσουν τη Σλόβαν Μπρατισλάβας στον γ’ προκριματικό γύρο του Europa League.

H ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς ήταν κακή από την αρχή έως το τέλος του αγώνα και ουσιαστικά δεν απείλησε τους Ισραηλινούς οι οποίοι κυριάρχησαν ειδικά στο 2ο μέρος. 

Οι Ισραηλινοί πέτυχαν τον απόλυτο αιφνιδιασμό, αφού άνοιξαν το σκορ στο 5ο λεπτό με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Σερί, με τον Βατσλίκ να φέρει ευθύνη για την αντίδρασή του. Στο 61ο λεπτό η Μακάμπι διπλασίασε τα τέρματά της με κεφαλιά του Πιερό, ο οποίος βρέθηκε στην πλάτη της άμυνας και έκανε το 2-0. Λίγα μόλις λεπτά αργότερα (65′), ο ίδιος παίκτης πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα και πάλι με κεφαλιά.

Με τους παίκτες του Ολυμπιακού φανερά απογοητευμένους, ο Φανί προχώρησε ανενόχλητος και με σουτ εκτός περιοχής έγραψε το τελικό 0-4 στο 87′.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Πέδρο Μαρτίνς): Βατσλίκ, Βρσάλικο, Μανωλάς, Σισέ, Ρέαμπτσιουκ, Κανέ (62΄ Κούντε), Μπουχαλάκης (46΄ Καρβάλιο), Μαντί Καμαρά (77΄ Εμβιλά), Ζινκερνάγκελ (62΄ Ελ Αραμπί), Μασούρας (69΄ Βαλμπουενά), Τικίνιο.

ΜΑΚΑΜΠΙ ΧΑΪΦΑ (Μπαράκ Μπαχάρ): Κοέν, Κορνού (72΄ Μεναχέμ), Γκόλντμπεργκ, Πλάνιτς, Σούντγκρεν, Μοχάμεντ, Λαβί, Σερί (78΄ Ατζίλι), Νταβίντ (78΄ Φανί), Πιερό (86΄ Ρουκάβιτσα), Αζίζα (73΄ Αράντ).

Για να ενημερώνεστε πάντα πρώτοι!

Κάνε εγγραφή στο Newsletter μας και απόκτησε πρόσβαση στα νέα πριν από όλους τους άλλους.