Εκλεισε Γκριγκόνις ο Παναθηναϊκός

Τα πράσινα του Παναθηναϊκού προβάρει ο Μάριους Γκριγκόνις, καθώς, με την απαραίτητη βοήθεια του τριφυλλιού, ο Λιθουανός γκαρντ / φόργουορντ ήρθε σε συμβιβασμό με την ΤΣΣΚΑ, με αποτέλεσμα να ανοίγει διάπλατα ο δρόμος για το ΟΑΚΑ.

Το τελευταίο και σημαντικότερο εμπόδιο για την μεταγραφή του Μάριους Γκριγκόνις στον Παναθηναϊκό, ξεπεράστηκε, με τους «πράσινους» να είναι έτοιμοι να ολοκληρώσουν την απόκτηση του Λιθουανού γκαρντ / φόργουορντ.

Συγκεκριμένα και μέσω της βοήθειας από πλευράς Παναθηναϊκού, υπήρξε συμβιβασμός ανάμεσα στον παίκτη και την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, αναφορικά με τα χρήματα που προβλέπονταν στο συμβόλαιο του Γκριγκόνις με τους Ρώσους, για την σεζόν που ολοκληρώθηκε.

Αμφότερες οι πλευρές έκαναν από ένα βήμα πίσω και με δεδομένη την συμφωνία ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και ΤΣΣΚΑ Μόσχας για το buy out που θα «έσπαγε» το συμβόλαιο του παίκτη με την «αρκούδα», ουσιαστικά… κλείδωσε η μεταγραφή Γκριγκόνις στο «τριφύλλι», για τα επόμενα δύο χρόνια, έναντι περίπου 1,7 εκ ευρώ.

Να σημειωθεί πως για τον Λιθουανό γκαρντ/ φόργουορντ ενδιαφέρθηκαν, μεταξύ άλλων και η Βαλένθια, με τον Παναθηναϊκό, όμως, να… κερδίζει την μάχη, καθώς απομένουν πλέον μόνο οι απαραίτητες ανακοινώσεις για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή.

Για να ενημερώνεστε πάντα πρώτοι!

Κάνε εγγραφή στο Newsletter μας και απόκτησε πρόσβαση στα νέα πριν από όλους τους άλλους.