Εγκλημα στο Περιστέρι: Εξαφανισμένος παραμένει ο δολοφόνος της 17χρονης

ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI

Εξαφανισμένος παραμένει ο Πακιστανός δολοφόνος της Νικολέττας που βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας, άγρια δολοφονημένη στο Περιστέρι. Ο 21χρονος νεαρός από το Πακιστάν, ο οποίος φέρεται να σκότωσε την 17χρονη Νικολέττα μέσα στο σπίτι της, αναζητείται από τις Αρχές.

Οι Αρχές έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό σε όλη την Ελλάδα προκειμένου να εντοπιστούν τα ίχνη του 21χρονου Σάνυ ο οποίος σύμφωνα με μαρτυρίες ήταν ο τελευταίος άνθρωπος που βρισκόταν μαζί με την ανήλικη κοπέλα.

Σύμφωνα με τα πρώτα ευρήματα των ιατροδικαστών, επιβεβαιώνονται οι αρχικές εκτιμήσεις ότι πρόκειται για ασφυκτικό θάνατο. Σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση, ο δράστης έφραξε το στόμα και τη μύτη της ανήλικης, ενώ πέρα από τις μώλωπες που βρέθηκαν στο σώμα της, φέρει και σημάδια στο αριστερό της μάγουλο και συγκεκριμένα μια γρατζουνιά.

Oπως μετέδωσε η ΕΡΤ, η νεαρή Ρομά με καταγωγή από το Μακροχώρι Ημαθίας, είχε δεσμό, εδώ και λίγους μήνες με τον 22χρονο, ο οποίος μάζεψε τα πράγματά του και εξαφανίστηκε, σύμφωνα με τους συγκατοίκους του.

Τη 17χρονη Νικολέτα βρήκε νεκρή η αδελφή της, η οποία την αναζητούσε από νωρίς το απόγευμα μαζί με τη μητέρα της, ενώ από την εξέταση του ιατροδικαστή προκύπτει ότι πρόκειται για εγκληματική ενέργεια που προήλθε από ασφυκτικό θάνατο.

Για να ενημερώνεστε πάντα πρώτοι!

Κάνε εγγραφή στο Newsletter μας και απόκτησε πρόσβαση στα νέα πριν από όλους τους άλλους.