Εφυγε από τη ζωή ο ηθοποιός Βασίλης Μαλούχος

Πένθος στον καλλιτεχνικό χώρο έφερε η είδηση πως έφυγε από τη ζωή ο γνωστός ηθοποιός του ελληνικού κινηματογράφου, Βασίλης Μαλούχος, σε ηλικία 86 ετών.

Τη δυσάρεστη είδηση ανακοίνωσε η κόρη του, Ζωή Μαλούχου, με μια συγκινητική ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:

Αντίο γλυκέ μου πατερούλη… Εις το επανιδείν αν και θα τα λέμε, πλέον μέσα από τις φωτογραφίες σου, κάθε μέρα και θα γελάμε και θα σχολιάζουμε όπως κάναμε τόσα χρόνια… Πήγαινε να ξεκουραστείς τώρα και να συναντήσεις επιτέλους και τα αδέρφια μου που σε περιμένουν και αυτά τόσα χρόνια εκεί ψηλά στον ουρανό… Μην ανησυχείς για μένα… Θα κάνω όσα πράγματα λέγαμε να κάνω και λόγω του κόβιντ, δεν πρόλαβα να κάνω… Εις το επανιδείν λοιπόν μέχρι να έρθω και εγώ, να ζήσουμε κατά κάποιο τρόπο σαν οικογένεια πάλι, εκεί ψηλά στον ουρανό… Θα σε ΑΓΑΠΩ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!!!

Ο Βασίλης Μαλούχος, Ελληνας ηθοποιός και σκηνοθέτης, είχε σπουδάσει στη δραματική σχολή του Δημήτρη Ροντήρη, στο ωδείο Αθηνών. Πήρε άδεια ασκήσεως επαγγέλματος απο την επιτροπή εξαιρετικών ταλέντων.

Ειχε συμμετάσχει σε δεκάδες δημοφιλείς ελληνικές ταινίες, όπως «Η ταξιτζού», «Η λίζα και η Αλλη», ο «Τρελοπενηντάρης», «Αχ! Αυτή η Γυναίκα μου» κ.α, δίπλα σε ηθοποιούς – θρύλους όπως η Αλίκη Βουγιουκλάκη και ο Λάμπρος Κωνσταντάρας

Στο θέατρο, συνεργάστηκε με ηθοποιούς όπως ο Δημήτρης Χορν, ο Βασίλης Αυλωνίτης, η Ελλη Λαμπέτη κ.α.

Για να ενημερώνεστε πάντα πρώτοι!

Κάνε εγγραφή στο Newsletter μας και απόκτησε πρόσβαση στα νέα πριν από όλους τους άλλους.