Δολοφονία στο Περιστέρι: Βρέθηκαν απειλητικά μηνύματα στο κινητό της 17χρονης

@ΡΑΦΑΗΛ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ / EUROKINISSI

Συνεχίζεται από την ΕΛ.ΑΣ. το ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του άνδρα από το Πακιστάν, ο οποίος θεωρείται βασικός ύποπτος για τη δολοφονία της 17χρονης που βρέθηκε στο σπίτι της, στο Περιστέρι με εκδορές και μώλωπες σε πρόσωπο και χέρια. Τα πρώτα στοιχεία της ιατροδικαστικής έκθεσης έδειξαν εγκληματική ενέργεια με ασφυκτικό θάνατο.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Ελεύθερου Τύπου, η αστυνομία έχει εντοπίσει μέχρι στιγμής δεκάδες απειλητικά μηνύματα στο κινητό της Νικολέτας από τον 22χρονο άνδρα, ωστόσο αναμένεται η λεπτομερέστατη εξερεύνησή του από τα στελέχη της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών.

Αυτά τα στοιχεία προκύπτουν, σύμφωνα με την εφημερίδα «Ελεύθερος Τύπος», από την πρώτη ανάσυρση δεδομένων του κινητού τηλεφώνου του άτυχου κοριτσιού που έκαναν τα στελέχη του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων Κατά Ζωής, ενώ αναμένεται η λεπτομερέστατη εξερεύνησή του από τα στελέχη της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών.

Ο άνδρας από το Πακιστάν φαίνεται ότι τη ζήλευε πολύ και άρχισε να γίνεται απειλητικός και επιθετικός, όταν η νεαρή κοπέλα του ζήτησε να διακόψουν τη σχέση τους και να της δώσει τα κλειδιά του σπιτιού της.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, η φωτογραφία του έχει δοθεί σε όλα τα σημεία της χώρας, ενώ η Αστυνομία κάνει έρευνες σε σημεία που διέμεναν φίλοι και γνωστοί του. Οι Αρχές έχουν στείλει παράλληλα σήμα σε όλες τις εξόδους της χώρας, λιμάνια και αεροδρόμια, προκειμένου να αποτραπεί ενδεχόμενη φυγή του.

Για να ενημερώνεστε πάντα πρώτοι!

Κάνε εγγραφή στο Newsletter μας και απόκτησε πρόσβαση στα νέα πριν από όλους τους άλλους.