Δολοφονία στην Καβάλα: Το σημείωμα του 56χρονου δράστη

©ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI

Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες της διπλής δολοφονίας στη Καβάλα, με τον 56χρονο κτηνοτρόφο που εκτέλεσε την σύντροφο και το μόλις 10 μηνών βρέφος του και στη συνέχεια αυτοκτόνησε.

Μιλώντας στον ANT1, ο Ευκλείδης Καλογερίδης, που διατηρεί καφενείο στην Λεκάνη Καβάλας και ήταν οικογενειακός φίλος του ζευγαριού, υποστήριξε ότι υπήρχε ένταση μεταξύ τους σχετικά με τον χωρισμό και την επιμέλεια του μωρού.

Όπως είπε, ο άνδρας φέρεται να είχε αφήσει σημείωμα στο σπίτι, το οποίο βρήκαν η αστυνομία και ο ιατροδικαστής.

Το σημείωμα φέρεται να έγραφε ότι «εδώ αρχίζει η αγάπη μας και εδώ τελειώνει», είπε ο κ. Καλογερίδης, αναφέροντας πως ο δράστης του διπλού φονικού συχνά έπαιρνε το παιδί και το πήγαινε βόλτα με το αυτοκίνητο, «μιλούσε το ζευγάρι όταν βρίσκονταν στον δρόμο, αλλά αν υπήρχε και κάτι άλλο από πίσω, δεν το ξέρουμε…».

Η διαμάχη της επιμέλειας του παιδιού ,που είχε αποκτήσει με τη σύντροφό του, φέρεται έτσι να «όπλισε» το χέρι του 56χρονου δολοφόνου και αυτόχειρα στην Καβάλα.

Ο 56χρονος σκότωσε αρχικά την 29χρονη γυναίκα και το μόλις 10 μηνών παιδί τους κι έδωσε στη συνέχεια τέλος στη ζωή του.

Ο 56χρονος, σύμφωνα με μαρτυρία φίλου του, τόνισε ότι πιθανόν θα έχανε στο δικαστήριο- που έγινε πριν λίγες μέρες- την επιμέλεια του παιδιού. Όπως ανέφερε ο 50χρονος φίλος του μιλώντας στο ΑΠΕ – ΜΠΕ, όλα ξεκίνησαν από τη στιγμή που η σύντροφός του μετά την απόφαση να χωρίσουν του απαγόρευσε να βλέπει το παιδί αν και ο 56χρονος έδειχνε ενδιαφέρον για αγοράκι τους που είχε βαφτιστεί πριν από δυο μήνες με το όνομα Στυλιανός. Νονός του μικρού ήταν επίσης προσωπικός φίλος του 56χρονου.

Οι κάτοικοι της Λεκάνης περιγράφουν τον 56χρονο ως έναν άνδρα που δεν είχε ιδιαίτερα κοινωνικές σχέσεις με τους κατοίκους του χωριού.

Η 29χρονη σύντροφός του 56χρονου, που βρήκε τραγικό θάνατο από τα ίδια του τα χέρια, γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Γερμανία όπου διαμένει και η μητέρα της που κατάγεται από τη Λεκάνη.

Τα προβλήματα δεν άργησαν να φανούν στη σχέση του ζευγαριού και όπως τονίζει ο φίλος και συγχωριανός του 56χρονου πολλές φορές τον συμβούλευε.

Για να ενημερώνεστε πάντα πρώτοι!

Κάνε εγγραφή στο Newsletter μας και απόκτησε πρόσβαση στα νέα πριν από όλους τους άλλους.