Disney+: 5 ταινίες για δείτε το Halloween [vids]

©Cruella de Vil – Facebook

Το Halloween γιορτάζεται πλέον και στην Ελλάδα και δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος για να μπείτε και στο κλίμα από το να δείτε ταινίες στο Disney+.

Οι καλύτερες ταινίες για το Halloween που μπορείτε να δείτε στο Disney+.

Hocus Pocus

To Hocus Pocus 1(1993) είναι μια από τις πιο δημοφιλείς ταινίες του Halloween. Πρωταγωνίστριες οι Bette Midler, Sarah Jessica Parker και Kathy Najimi ως μάγισσες που επιστρέφουν, αφού τους επανέφεραν στη ζωή ανυποψίαστοι φαρσέρ.

The Nightmare Before Christmas

Το μιούζικαλ του Tim Burton περιλαμβάνει κινούμενα σχέδια και μουσική από τον Danny Elfman. Ο βασιλιάς του Halloweentown’s ερωτεύεται τις διακοπές και αποφασίζει να τις αναλάβει.

The Haunted Mansion

Ο Έντι Μέρφι πρωταγωνιστεί ως κτηματομεσίτης, του οποίου η οικογένεια πρέπει να αντιμετωπίσει φαντάσματα της Γκρέισι Μάνορ.

Halloweentown

Το Halloweentown εστιάζει στη Marnie και αδέρφια τηςμ που επιβιβάζονται σε ένα μαγικό λεωφορείο με τη γιαγιά τους Aggie και φτάνουν σε έναν κόσμο όπου ζουν φαντάσματα και μάγισσες.

 Cruella

Βασίζεται στηνς Cruella de Vil από το μυθιστόρημα «Τα 101 Σκυλιά της Δαλματίας», και την ομώνυμη ταινία κινουμένων σχεδίων. Πρωταγωνιστεί η Emma Stone.

Για να ενημερώνεστε πάντα πρώτοι!

Κάνε εγγραφή στο Newsletter μας και απόκτησε πρόσβαση στα νέα πριν από όλους τους άλλους.