Δίκη ντράμερ: Κατέθεσαν στο ΜΟΕ ο πατέρας του κοριτσιού και η ψυχολόγος της Αστυνομίας

©StockSnap – Pixabay

Ο πατέρας και η ψυχολόγος της Αστυνομίας, που βοήθησε ανήλικη στην υπόθεση της καταγγελίας της κατά του 71χρονου ντράμερ για σεξουαλική κακοποίηση, κατέθεσαν στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο.

   Στην κατάθεση, ο πατέρας τόνισε στο δικαστήριο ότι η κόρη του ούτε «φαντασιόπληκτη είναι», ούτε ψεύδεται για όσα κατήγγειλε. «Εγώ της είπα ότι οι μεγάλοι έχουν την ευθύνη και τα παιδιά δεν πρέπει να ντρέπονται» είπε. «Αισθάνομαι τύψεις γιατί δεν μπόρεσα νωρίτερα να αξιολογήσω την κατάσταση» , πρόσθεσε.

   Η ψυχολόγος κατέθεσε στο δικαστήριο ότι: «Η σταθερότητα, η συνέπεια, το γεγονός ότι δεν έχει πέσει σε αντιφάσεις, οδηγούν στη βεβαιότητα ότι όσα αναφέρθηκαν από το παιδί είναι πραγματικά βιωματικά».

   Όπως ανέφερε η αξιωματικός, «το παιδί σε αυτή την ηλικία (σσ 5-6 ετών) δεν μπορούσε να κατανοήσει πώς ένας άνθρωπος που παίζει μαζί του καταφεύγει σε τέτοιες συμπεριφορές. Η ενοχή που κινητοποιήθηκε την μπλόκαρε ώστε να αναλάβει δράση και να φύγει. Αυτό εκμεταλλεύονται όσοι έχουν παιδοφιλικά χαρακτηριστικά» επισημαίνοντας ότι τα παιδιά όταν ο δράστης είναι πρόσωπο εμπιστοσύνης για την οικογένεια, όπως εν προκειμένω, δεν μπορούν να σκεφθούν αρνητικά για αυτόν και βρίσκονται σε «σοβαρή συναισθηματική σύγχυση και μπλοκάρισμα».

Για να ενημερώνεστε πάντα πρώτοι!

Κάνε εγγραφή στο Newsletter μας και απόκτησε πρόσβαση στα νέα πριν από όλους τους άλλους.