Δίκη Χρυσής Αυγής: Ολοκληρώνει σήμερα την κατάθεσή της η Μάγδα Φύσσα

©ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI

Με τη Μάγδα Φύσσα στο βήμα του μάρτυρα θα συνεχιστεί ενώπιον του Πενταμελούς Εφετείου Κακουργημάτων που δικάζει την Χρυσή Αυγή η έκτη ημέρα της δίκης, κατά τη διάρκεια της οποίας αναμένεται να κληθεί να καταθέσει και ο πατέρας του μουσικού, Παναγιώτης Φύσσας.

Η Μάγδα Φύσσα αναμένεται σήμερα να εξεταστεί από συνηγόρους υπεράσπισης των κατηγορουμένων, διαδικασία που ξεκίνησε στην προηγούμενη συνεδρίαση.

Στην κατάθεσή της η μητέρα του 34χρονου Παύλου Φύσσα, επανέλαβε την πεποίθησή της ότι ο γιος της δολοφονήθηκε από το μαχαίρι του Γιώργου Ρουπακιά κατόπιν απόφασης που έλαβε η Χρυσή Αυγή. Η μάρτυρας αναφέρθηκε στην στάση των Αστυνομικών της ΔΙΑΣ εκείνο το βράδυ οι οποίοι «όχι μόνο δεν απέτρεψαν το έγκλημα, αλλά το βοήθησαν», παραμένοντας παρατηρητές των γεγονότων/

Η μητέρα του μουσικού έκανε αναφορά σε «κρατική ασυλία» την οποία, όπως είπε, απολάμβανε «μία τρομοκρατική εγκληματική οργάνωση που κυκλοφορούσε ελεύθερα στους δρόμους και σκότωνε αθώους».

Με την ολοκλήρωση της κατάθεσης της Μάγδας Φύσσα, το δικαστήριο πρόκειται να καλέσει ενώπιον του , τον Παναγιώτη Φύσσα, ο οποίος ήταν ο πρώτος μάρτυρας που εξέτασε το πρωτοβάθμιο

Για να ενημερώνεστε πάντα πρώτοι!

Κάνε εγγραφή στο Newsletter μας και απόκτησε πρόσβαση στα νέα πριν από όλους τους άλλους.