Vegan μητέρα καταδικάστηκε σε ισόβια για το θάνατο του 18 μηνών γιου της από ασιτία

Μία vegan μητέρα από τη Φλόριντα καταδικάστηκε σε ισόβια κάθειρξη για φόνο, μετά το θάνατο από ασιτία του 18 μηνών γιου της, αφού τον τάιζε μόνο με ωμά φρούτα και λαχανικά.

Η απόφαση για την ποινή της είχε καθυστερήσει τέσσερις φορές, μετά την καταδίκη της στα τέλη Ιουνίου για φόνο πρώτου βαθμού για τον θάνατο του γιου της, Ezra O’Leary, το 2019.

Στη γυναίκα επιβλήθηκαν επίσης δύο ποινές κάθειρξης 30 ετών για βαριάς μορφής κακοποίηση παιδιού και ανθρωποκτονία, καθώς και μια επιπλέον πενταετής ποινή για κακοποίηση και παραμέληση παιδιού.

Ο δικαστής διέταξε τη γυνίκα να μην έχει καμία επαφή με τα άλλα παιδιά της. Ο συνήγορος υπεράσπισης δήλωσε μετά την ακροαματική διαδικασία ότι προτίθεται να ασκήσει έφεση. Ο σύζυγός της, Ryan O’Leary παραμένει στη φυλακή, ενώ περιμένει να δικαστεί για τις ίδιες κατηγορίες.

Κατατέθηκαν επιπλέον κατηγορίες για σεξουαλική επίθεση σε θύμα κάτω των 12 ετών και ασέλγεια σε θύμα κάτω των 12 ετών εναντίον του πατέρα.

Το 18 μηνών αγόρι ζύγιζε 17 κιλά, επτά κιλά κάτω από το μέσο όρο και είχε το μέγεθος ενός μωρού 7 μηνών. «Αυτό το παιδί δεν έτρωγε. Λιμοκτονούσε μέχρι θανάτου επί 18 μήνες», δήλωσε η Francine Donnorummo, επικεφαλής της μονάδας ειδικών θυμάτων στο γραφείο του εισαγγελέα της κομητείας Lee.

Για να ενημερώνεστε πάντα πρώτοι!

Κάνε εγγραφή στο Newsletter μας και απόκτησε πρόσβαση στα νέα πριν από όλους τους άλλους.