Τσελίκ: «Η Ελλάδα σκοτώνει γυναίκες και παιδιά στο Αιγαίο»

©Ömer Çelik – Twitter

Σε νέες προκλητικές δηλώσεις προχώρησε η Άγκυρα, αυτή τη φορά δια στόματος του Ομέρ Τσελίκ.

Ο Τσελίκ, συνεχίζοντας την επιθετική ρητορική της Άγκυρας, είπε πως μπροστά στην Ευρωπαϊκή Ένωση, μια Ελλάδα μέλος της ΕΕ, σκοτώνει γυναίκες και παιδιά στο Αιγαίο και κανείς δεν αντιδρά.

«Η Ελλάδα έχει στήσει ένα τέτοιο ψέμα. Μιλάει για πίστη στις συνθήκες για την Ευρώπη και ανοίγει αυτά τα ζητήματα και επιδεικνύει ανεύθυνη συμπεριφορά σε Αιγαίο και Μεσόγειο. Μπροστά στα μάτια της ΕΕ, η Ελλάδα σκοτώνει ανθρώπους, μετανάστες, γυναίκες, παιδιά στο Αιγαίο. Θα μπορούσε να υπάρξει χειρότερη εικόνα από αυτή;», ισχυρίστηκε ο Τσελίκ.

«Οι ΗΠΑ όταν συσσωρεύουν όπλα στις βάσεις στην Ελλάδα, εκφράζουν το επιχείρημα ότι πρόκειοται για την επιθετική πολιτική της Ρωσίας. Η Ελλάδα χρησιμοποιεί αυτή τη στήριξη για να απειλήσει και να παρενοχλήσει την Τουρκία», συμπλήρωσε.

«Λαμβάνοντας υπόψη την κρατική πολιτική της Ελλάδας, μια τέτοια αμέτρητη υποστήριξη όπλων στο Αιγαίο και τη Μεσόγειο δεν θα έχει θετικά αποτελέσματα ούτε για το ΝΑΤΟ ούτε για την ειρήνη της περιοχής. Βλέπουμε ότι αυτοί που έδωσαν αυτά τα όπλα και δημιούργησαν αυτές τις βάσεις δεν προειδοποίησαν την Ελλάδα για το νόμο», υποστήριξε ακόμα.

Για να ενημερώνεστε πάντα πρώτοι!

Κάνε εγγραφή στο Newsletter μας και απόκτησε πρόσβαση στα νέα πριν από όλους τους άλλους.