Τραμπ για μακελειό στο Τέξας: «Να οπλιστούν οι πολίτες για να πολεμήσουν το κακό»

© Donald J. Trump/ Facebook

Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ ζήτησε χθες Παρασκευή να «οπλιστούν οι πολίτες για να πολεμήσουν το κακό στην κοινωνία» που, όπως υποστήριξε, ευθύνεται για το μακελειό σε δημοτικό σχολείο του Τέξας.

Κατά την ομιλία του στο συνέδριο της NRA, του πανίσχυρου λόμπι υπέρ της οπλοκατοχής, το οποίο διεξήχθη, χωρίς καμία αλλαγή, στην ίδια πολιτεία όπου σημειώθηκε η μαζική επίθεση που προκάλεσε τον θάνατο 19 παιδιών και δύο δασκάλων, ο Ντόναλντ Τραμπ, τόνισε επίσης ότι η ύπαρξη του κακού «δεν είναι λόγος για να αφοπλιστούν οι νομοταγείς πολίτες. Είναι λόγος για να οπλιστούν».

Ο Ντόναλντ Τραμπ κατηγόρησε τον Τζο Μπάιντεν και το Δημοκρατικό Κόμμα ότι εκμεταλλεύονται πολιτικά «τα δάκρυα των οικογενειών που πενθούν», προσπαθώντας να ψηφίσουν νόμους κατά της οπλοκατοχής.

«Η Αμερική χρειάζεται αληθινές λύσεις και αληθινή ηγεσία αυτή την περίοδο, όχι πολιτικούς και κομματικές σκοπιμότητες», ανέφερε νωρίτερα ο δισεκατομμυριούχος μέσω του ιστότοπου κοινωνικής δικτύωσης του, Truth Social, προαναγγέλλοντας τη «σημαντική ομιλία» του στο πλαίσιο του συνεδρίου.

Για να ενημερώνεστε πάντα πρώτοι!

Κάνε εγγραφή στο Newsletter μας και απόκτησε πρόσβαση στα νέα πριν από όλους τους άλλους.