Sun: O Κάρολος είπε στον Χάρι να μη φέρει τη Μέγκαν στις τελευταίες στιγμές της Βασίλισσας

EPA/NEIL HALL

Ο βασιλιάς Κάρολος φέρεται – σύμφωνα με το Βρετανικό τύπο – να είπε στον πρίγκιπα Χάρι να μην φέρει μαζί του τη σύζυγό του, Μέγκαν Μαρκλ στο κάστρο Μπαλμόραλ, την ώρα που τα ανώτερα μέλη της βασιλικής οικογένειας έσπευδαν να πουν το τελευταίο αντίο στη βασίλισσα Ελισάβετ.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Sun, τις ώρες που προηγήθηκαν του θανάτου της 96χρονης ο γιος της Κάρολος ξεκαθάρισε μέσω τηλεφώνου στον μικρότερο γιο του ότι η Μέγκαν δεν ήταν ευπρόσδεκτη.

Το ζευγάρι βρισκόταν ήδη στη Βρετανία όταν απεβίωσε η μακροβιότερη μονάρχης και αρχικά είχε ειπωθεί ότι θα πήγαιναν και οι δύο στο Μπαλμόραλ. Αυτό προκάλεσε αναταραχή στο παλάτι, καθώς θεωρήθηκε «ακατάλληλο» να παρευρεθεί η Μέγκαν σε μια τόσο θλιβερή στιγμή για την οικογένεια.

«Ο Κάρολος είπε στον Χάρι ότι δεν ήταν σωστό ή πρέπον για τη Μέγκαν να βρίσκεται στο Μπαλμόραλ σε μια τόσο βαθιά θλιβερή στιγμή» ανέφερε πηγή στην εφημερίδα.

«Του επισημάνθηκε ότι η Κέιτ δεν θα πήγαινε και ότι παρόντες θα έπρεπε να είναι μόνον τα πιο στενά συγγενικά μέλη. Ο Κάρολος κατέστησε λίαν σαφές ότι η Μέγκαν δεν θα ήταν ευπρόσδεκτη».

Για να ενημερώνεστε πάντα πρώτοι!

Κάνε εγγραφή στο Newsletter μας και απόκτησε πρόσβαση στα νέα πριν από όλους τους άλλους.