Σάνα Μάριν: Ζήτησε συγγνώμη για φωτογραφία από πάρτι στην επίσημη κατοικία της [pic]

©POOL ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ/EUROKINISSI

Η Φινλανδή πρωθυπουργός, Σάνα Μαρίν, ζήτησε συγγνώμη για φωτογραφία από ιδιωτικό πάρτι που είχε κάνει στην επίσημη κατοικία της τον Ιούλιο.

Το τεστ για χρήση ναρκωτικών ουσιών στο οποίο υπεβλήθη βγήκε αρνητικό. Το έκανε για να κατευνάσει τις ανησυχίες έπειτα από τη δημοσιοποίηση την περασμένη εβδομάδα πλάνων βίντεο που τη δείχνουν να τραγουδά και να χορεύει με Φινλανδούς celebrity σε άλλο πάρτι.

Μια φωτογραφία άρχισε να κυκλοφορεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, που δείχνει δύο γυμνόστηθες influencers να φιλιούνται, καλύπτοντας το στήθος τους με την ένδειξη «Φινλανδία», από την επίσημη κατοικία της πρωθυπουργού στο Ελσίνκι.

«Κατά τη γνώμη μου, η φωτογραφία δεν είναι αρμόζουσα. Ζητώ συγγνώμη γι΄αυτήν. Τέτοιες φωτογραφίες δεν θα έπρεπε να είχαν τραβηχθεί, αλλά κατά τα άλλα τίποτα το υπερβολικό δεν συνέβη στη συνάθροιση», δήλωσε η Μάριν.

Η 36χρονη είπε πως η φωτογραφία ελήφθη στη διάρκεια ενός ιδιωτικού πάρτι με φίλους της έπειτα από ένα μουσικό φεστιβάλ τον Ιούλιο. «Κάναμε σάουνα, κολυμπήσαμε και περάσαμε χρόνο μαζί», είπε, μιλώντας για το πάρτι.

Για να ενημερώνεστε πάντα πρώτοι!

Κάνε εγγραφή στο Newsletter μας και απόκτησε πρόσβαση στα νέα πριν από όλους τους άλλους.