Σάνα Μάριν: Βίντεο τη δείχνει να χορεύει αισθησιακά με τραγουδιστή [vid]

Κριτική ασκούν στη Σάνα Μάριν τα φινλανδικά ΜΜΕ, καθώς μετά το βίντεο με το χορό της σε πάρτι, ένα νέο βίντεο βλέπει σήμερα το φως της δημοσιότητας, που τη δείχνει να χορεύει αισθησιακά με έναν άνδρα σε νυχτερινό μαγαζί.

Η 36χρονη πρωθυπουργός της Φινλανδίας φαίνεται να χορεύει σε νυχτερινό κέντρο, αγκαλιά με έναν άντρα, ο οποίος σύμφωνα με τα φινλανδικά μέσα ενημέρωσης είναι ο τραγουδιστής και τραγουδοποιός Olavi Uusivirta.

Το βίντεο έρχεται μόλις μια μέρα αφότου η Σάνα Μάριν αρνήθηκε ότι έκανε χρήση ναρκωτικών, με άλλο βίντεο να τη δείχνει να χορεύει με φίλους σε πάρτι. Μάρτυρες που βρίσκονταν στο κλαμπ εκείνη τη νύχτα που εθεάθη να χορεύει με τον τραγουδιστή, είπαν ότι την είδαν να χορεύει με τον ίδιο τρόπο με πολλούς άντρες.

Ένας μάρτυρας δήλωσε ότι: «Η Σάνα χόρεψε στενά με τουλάχιστον τρεις διαφορετικούς άντρες». «Κάθισε επίσης στην αγκαλιά δύο διαφορετικών ανδρών. Τοποθέτησε το χέρι της δίπλα σε έναν άντρα και εκείνος την κράτησε απαλά από το μπράτσο», πρόσθεσε.

Ένας άλλος ανέφερε ότι: «Οι φίλοι μου και εγώ αναρωτιόμασταν αν είναι πραγματικά παντρεμένη. Το δαχτυλίδι φαινόταν ακόμα εκεί».

Από την πλευρά του, ο γνωστός τραγουδοποιός και τραγουδιστής, κληθείς να σχολιάσει το βίντεο, τόνισε: «Λοιπόν, δεν μου αρέσει να σχολιάζω τα προσωπικά μου θέματα και τι κάνω στον ελεύθερο χρόνο μου. Ευχαριστώ και καλό Σαββατοκύριακο!».

«Θέλω να δείξω ότι υπάρχουν απλοί άνθρωποι με συνηθισμένες ζωές»

«Θέλω να δείξω ότι υπάρχουν απλοί άνθρωποι με συνηθισμένη ζωή σε αυτές τις θέσεις. Έχω οικογενειακή ζωή, έχω επαγγελματική ζωή και έχω ελεύθερο χρόνο για να περνάω με τους φίλους μου. Λίγο-πολύ, όπως και πολλοί άνθρωποι της ηλικίας μου», ήταν η απάντηση της Μάριν.

Η ίδια δήλωσε επίσης ότι «είμαι αναστατωμένη που αυτά τα βίντεο έχουν δημοσιοποιηθεί. Επρόκειτο για εμένα που ήμουν σε μια βραδινή έξοδο με φίλους. Για να διασκεδάσω -έστω και με άγριο τρόπο- χορεύοντας και τραγουδώντας».

«Προσωπικά δεν πήρα ναρκωτικά, ούτε κατανάλωσα κάτι άλλο εκτός από αλκοόλ. Χόρεψα, τραγούδησα και γλέντησα – εντελώς νόμιμα πράγματα. Και ποτέ δεν βρέθηκαν σε κατάσταση όπου είδα ή γνώριζα ότι άλλοι έκαναν χρήση ναρκωτικών», δήλωσε η Μάριν.

Για να ενημερώνεστε πάντα πρώτοι!

Κάνε εγγραφή στο Newsletter μας και απόκτησε πρόσβαση στα νέα πριν από όλους τους άλλους.