Σάνα Μάριν: Αρνητικό το τεστ ανίχνευσης ναρκωτικών

©POOL ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ/EUROKINISSI

Η Φινλανδή πρωθυπουργός Σάνα Μάριν είχε πραγματοποιήσει τεστ ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών, με το αποτέλεσμα να βγαίνει αρνητικό.

Η Σάνα Μάριν έπειτα από πιέσεις που δέχθηκε, υποβλήθηκε σε τεστ ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών, μετά τη δημοσιοποίηση βίντεο που την έδειχναν να διασκεδάζει με φίλους της. Το αποτέλεσμα των εξετάσεων, έδειξε πως η πρωθυπουργός δεν είχε κάνει χρήση ναρκωτικών.

Ένα βίντεο που κυκλοφόρησε την περασμένη εβδομάδα έδειξε την 36χρονη Μάριν να χορεύει σε ένα πάρτι, με τα ΜΜΕ να αναπαράγουν την είδηση παγκοσμίως.

Το θέμα έλαβε διαστάσεις, με την Φινλανδή πρωθυπουργό να δέχεται πιέσεις ώστε να υποβληθεί σε τεστ ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών, με την ίδια να επιβεβαιώνει πως δεν έχει κάνει ποτέ χρήση και δεν είδε κανέναν να παίρνει ναρκωτικά στο πάρτι όπου συμμετείχε.

Την περασμένη Παρασκευή (19/8), η Μάριν υποβλήθηκε στην εξέταση, με το αποτέλεσμα αυτής να είναι «καθαρό». Αρκετοί Φινλανδοί έχουν εκφράσει την υποστήριξή τους στην πρωθυπουργό, άλλοι ωστόσο αμφισβητούν την κρίση της.

Για να ενημερώνεστε πάντα πρώτοι!

Κάνε εγγραφή στο Newsletter μας και απόκτησε πρόσβαση στα νέα πριν από όλους τους άλλους.