Ryanair: Τέλος στις πτήσεις με 10 ευρώ

©Pixabay

Με την αύξηση των τιμών της ενέργειας, η εποχή των αεροπορικών εισιτηρίων των 10 ευρώ έχει παρέλθει, σύμφωνα με τον επικεφαλής της αεροπορικής εταιρείας Ryanair, Μάικλ Ο’Λίρι.

«Πιστεύω ότι δεν θα υπάρχουν πια εισιτήρια με δέκα ευρώ επειδή οι πετρελαϊκές τιμές είναι πολύ πιο αυξημένες μετά την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία. Τις αληθινά φθηνές προσφορές μας (…), πιστεύω πως δεν θα ξαναδούμε αυτές τις τιμές για κάμποσα χρόνια», δήλωσε μιλώντας σήμερα στο BBC Radio 4.

Η Ryanair και η Easyjet, τάραξαν συνέβαλλαν σε ένα άλμα των σύντομων ταξιδιών. Σύμφωνα με τον Ο’Λίρι, οι μέσες τιμές των εισιτηρίων στη Ryanair αναμένεται να αυξηθούν μέσα στα 5 επόμενα χρόνια κατά περίπου 10 ευρώ.

Ο Μάικλ Ο’ Λίρι πιστεύει ότι η ζήτηση για αεροπορικά ταξίδια θα διατηρηθεί. «Η αγορά εργασίας είναι πολύ τεταμένη, ιδιαίτερα για τις δουλειές χωρίς μεγάλη εξειδίκευση στον ξενοδοχειακό τομέα και την εστίαση, τη διανομή και τη γεωργία, καθώς επίσης και για την ασφάλεια και τους χειριστές αποσκευών στα αεροδρόμια», υπογράμμισε ο ίδιος

«Και αν υπήρχε λίγη εντιμότητα στην κυβέρνηση Τζόνσον, θα παραδέχονταν πως το Brexit ήταν μια καταστροφή για την ελεύθερη κυκλοφορία των εργαζομένων και πως μία από τις κύριες δυσχέρειες που αντιμετωπίζει αυτή τη στιγμή η βρετανική οικονομία είναι η έλλειψη εργαζομένων», πρόσθεσε.

Για να ενημερώνεστε πάντα πρώτοι!

Κάνε εγγραφή στο Newsletter μας και απόκτησε πρόσβαση στα νέα πριν από όλους τους άλλους.