Πλατινένιο Ιωβηλαίο της Βασίλισσας Ελισάβετ: Ξεκινά ο τετραήμερος εορτασμός

©The Royal Family – Facebook

Η Βασίλισσα Ελισάβετ ευχαρίστησε όσους λαμβάνουν μέρος στους εορτασμούς για το Πλατινένιο Ιωβηλαίο.

Εκατομμύρια άνθρωποι αναμένεται να λάβουν μέρος στους εορτασμούς που αρχίζουν σήμερα, προς τιμήν της 96χρονης Ελισάβετ. «Ευχαριστώ τον καθέναν από εσάς, που είχε συμμετοχή για τη συγκέντρωση των κοινοτήτων, των οικογενειών, των γειτόνων και των φίλων για να τιμήσουν την επέτειο του Πλατινένιου Ιωβηλαίου μου στο Ηνωμένο Βασίλειο και σε όλη την Κοινοπολιτεία,» ανέφερε η Βασίλισσα σε σχετική ανακοίνωση.

«Συνεχίζω να εμπνέομαι από την καλή θέληση που δείξατε σε εμένα και ελπίζω ότι οι επόμενες ημέρες θα αποτελέσουν μία ευκαιρία για να στοχαστούμε όλα αυτά που επιτεύχθηκαν κατά τα τελευταία εβδομήντα χρόνια, καθώς βλέπουμε το μέλλον με εμπιστοσύνη και ενθουσιασμό.», προσθέτει.

Οι εορτασμοί αρχίζουν με τη στρατιωτική παρέλαση «Trooping the Colour», με τη συμμετοχή 01.500 στρατιωτών. Στις εκδηλώσεις θα λάβουν μέρος ο Πρίγκιπας Καρόλος ο 39χρονος Πρίγκιπας Ουίλιαμ.

Ο Πρίγκιπας Άντριου δεν αναμένεται ότι θα παραβρεθεί στις τιμητικές εκδηλώσεις, ενώ απών θα είναι και ο Πρίγκιπας Χάρι, που ζει στις ΗΠΑ με τη Μέγκαν Μαρκλ.

Για να ενημερώνεστε πάντα πρώτοι!

Κάνε εγγραφή στο Newsletter μας και απόκτησε πρόσβαση στα νέα πριν από όλους τους άλλους.