Πέθανε ο Joe E. Tata του «Μπέβερλι Χιλς»

Πέθανε σε ηλικία 85 ετών ο ηθοποιός της σειράς «Μπέβερλι Χιλς», Joe E. Tata.

«Τους τελευταίους μήνες χάσαμε την Jessica Klein, μια από τις πιο παραγωγικές συγγραφείς και παραγωγούς του 90210, την Denise Douse που έπαιζε την κυρία Teasley, και τώρα είμαι πολύ λυπημένος που ο Joe E Tata πέθανε», έγραψε ο ηθοποιός Ian Zeiring.

«Ένας από τους πιο ευτυχισμένους ανθρώπους με τους οποίους έχω δουλέψει ποτέ, ήταν τόσο γενναιόδωρος, είχε σοφία και καλοσύνη. Μπορεί να ήταν στα backstage πολλών σκηνών, αλλά ήταν ηγετική δύναμη, ειδικά για εμάς τα παιδιά, στο πώς να εκτιμήσουμε το δώρο που ήταν το 90210.

Το χαμόγελό μου σβήνει σήμερα, αλλά το να χαζεύω όμορφες αναμνήσεις τον φέρνει ξανά στα μάτια μου αλλά και στην καρδιά μου όπου θα είναι πάντα. Τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους φίλους του. Αναπαύσου εν ειρήνη Τζόι» σημείωσε ο Ian Zering.

Το 2018, ο Joe E. Tata διαγνώστηκε με τη νόσο Αλτσχάιμερ.

Η καριέρα του στην τηλεόραση άνθισε τις δεκαετίες του ’70 και του ’80 σε δράματα όπως τα Mannix, Adam-12, The F.B.I. και The Streets of San Francisco . Έγινε, ωστόσο, πραγματικά γνωστό όνομα στο «Μπέβερλι Χιλς», όπου έπαιξε για 10 σεζόν.

Για να ενημερώνεστε πάντα πρώτοι!

Κάνε εγγραφή στο Newsletter μας και απόκτησε πρόσβαση στα νέα πριν από όλους τους άλλους.