Απολογήθηκε για φωτογραφία που κρατούσε σαμπάνια στην Ουκρανία η Γερμανίδα υπουργός Εσωτερικών

@Sh..ab – Twitter

Η Νάνσι Φέζερ εμφανίζεται με ένα ποτήρι σαμπάνιας στο χέρι μαζί με τον Βιτάλι Κλίτσκο, τον υπουργό Εργασίας, Χουμπέρτους Χάιλ και τη Γερμανίδα πρεσβευτή στο Κίεβο, ‘Ανκα Φελντχούζεν.

Η φωτογραφία προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις, καθώς τραβήχτηκε στο Κίεβο τη στιγμή που ο πόλεμος μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανίας συνεχίζεται.

Για τον λόγο αυτό, η υπουργός Εσωτερικών της Γερμανίας προχώρησε σε δηλώσεις απολογητικού χαρακτήρα.

Αναλυτικότερα, η ίδια δήλωσε: «Λυπάμαι για τη φωτογραφία, σίγουρα δεν ήταν η κατάλληλη. Η χαλαρή διάθεση είχε δημιουργηθεί επειδή η ζωή στους δρόμους, στην καθημερινή ζωή στο Κίεβο, έχει επιστρέψει αυτή τη στιγμή στο φυσιολογικό.

Αυτό βέβαια είναι δύσκολο να το κατανοήσει κανείς, όταν υπάρχουν στη χώρα καταστροφές, έχουν διαπραχθεί τρομερά εγκλήματα πολέμου και οι μάχες συνεχίζονται στα ανατολικά.

 Στην ουκρανική πρωτεύουσα όμως είδα κόσμο να πηγαίνει ξανά για ψώνια, να κάθεται σε μπαρ και σε καφετέριες και να πηγαίνει στη δουλειά του. Δεν θα το επαναλάμβανα, διότι το στιγμιότυπο εκφράζει κάτι ακατάλληλο για όσους έρχονται από το εξωτερικό. Τελικά όμως αντανακλά την καθημερινή ζωή στο Κίεβο».

Για να ενημερώνεστε πάντα πρώτοι!

Κάνε εγγραφή στο Newsletter μας και απόκτησε πρόσβαση στα νέα πριν από όλους τους άλλους.