Όταν ο Μιχαήλ Γκορμπατσόφ διαφήμιζε την Pizza Hut και τη Louis Vuitton [vid]

Το 1997, ο Μιχαήλ Γκορμπατσόφ επέλεξε να διαφημίσει ο ίδιος την «Pizza Hut», έχοντας στο πλευρό του την 10χρονη εγγονή του, Αναστασία.

Στο διπλανό τραπέζι, μια παρέα Ρώσων τον αναγνωρίζει και ανάμεσα τους ξεκινάει μια κουβέντα για τις «νέες ελευθερίες» που έφερε ο τελευταίος ηγέτης της Σοβιετικής Ένωσης, αλλά και το «πολιτικό χάος» που δημιουργήθηκε, όπως αναφέρει ένας εκ των πρωταγωνιστών.

Στο τέλος όμως, όλοι συμφώνησαν ότι η έλευση της Pizza Hut, ήταν κάτι το ιδιαίτερα καλό.

Η επιλογή του Γκορμπατσόφ, είχε επικριθεί έντονα από τους πολιτικούς του αντιπάλους. Ο ίδιος υποστήριξε ότι βρισκόταν στη διαδικασία δημιουργίας μιας βιβλιοθήκης και ενός αρχείου της περεστρόικα και το έργο αυτό «απαιτούσε μεγάλα χρηματικά ποσά».

Το 2007 ο Γκορμπατσόφ φωτογραφήθηκε στο εσωτερικό λιμουζίνας. Το μήνυμα της φωτογραφίας ήταν: ο Γκορμπατσόφ χρησιμοποιούσε βαλίτσες Luis Vuitton για τα ταξίδια του.

Μέσα σε αυτήν φαίνεται ένα περιοδικό με το εξώφυλλο να γράφει: «Η δολοφονία του Λιτβινιένκο: Ηθελαν να παραδώσουν τον ύποπτο για 7 χιλιάδες δολάρια».

Αναφερόταν στην υπόθεση του μυστικού πράκτορα Αλεξάντερ Λιτβινιένκο, που είχε διαφύγει στο Λονδίνο. Ο Λιτβινιένκο δηλητηριάστηκε με ραδιενεργή ουσία και κατηγόρησε τον Πούτιν.

Για να ενημερώνεστε πάντα πρώτοι!

Κάνε εγγραφή στο Newsletter μας και απόκτησε πρόσβαση στα νέα πριν από όλους τους άλλους.