Οι διάσημοι «αποχαιρετούν» τη βασίλισσα Ελισάβετ

©EPA

Αρκετοί ήταν οι διάσημοι που «αποχαιρέτησαν» τη βασίλισσα Ελισάβετ.

Σε ανάρτησή της στο Instagram η Έλεν Μίρεν έγραψε: «Θρηνούμε μια γυναίκα, που, με ή χωρίς το στέμμα, ήταν η επιτομή της αρχοντιάς».

«Μαζί με όλο το έθνος άκουσα με θλίψη τα νέα για τον θάνατο της Αυτής Μεγαλειότητας, Βασίλισσας Ελισάβετ. Ήταν μία εμπνευσμένη παρουσία, και οδήγησε τη χώρα μέσα από μερικές από τις πιο σπουδαίες και σκοτεινές στιγμές του έθνους, με χάρη, ευπρέπεια και στοργική ζεστασιά. Η Βασίλισσα Ελισάβετ ήταν ένα μεγάλο μέρος της ζωής μου από την παιδική μου ηλικία μέχρι και σήμερα και θα μου λείψει βαθιά» έγραψε ο Έλτον Τζον.

Ο Μικ Τζάγκερ ανάρτησε μία φωτογραφία της βασίλισσας: «Για όλη μου τη ζωή η Αυτού Μεγαλειότητα, η Βασίλισσα Ελισάβετ Β’ ήταν πάντα εκεί. Στην παιδική μου ηλικία μπορώ να θυμηθώ ότι έβλεπα τα highlights του γάμου της στην τηλεόραση. Τη θυμάμαι σαν μια όμορφη γυναίκα, την πολύ αγαπημένη γιαγιά του έθνους. Τα βαθύτατα συλλυπητήρια μου στην βασιλική οικογένεια», τόνισε.

Ο Ντάνιελ Κρεγκ έγραψε: «Όπως τόσοι άλλοι, λυπήθηκα βαθύτατα στο άκουσμα της είδησης και οι σκέψεις μου στη βασιλική οικογένεια και όλους εκείνους που την αγαπούσαν. Αφήνει πίσω ασύγκριτη κληρονομιά και η απώλειά της θα είναι αισθητή».

Ο Πολ Μακάρτνεϊ σημείωσε: «Ο Θεός να ευλογεί τη βασίλισσα Ελισάβετ Β’. Είθε να αναπαυθεί εν ειρήνη. Ζήτω ο βασιλιάς!»

Για να ενημερώνεστε πάντα πρώτοι!

Κάνε εγγραφή στο Newsletter μας και απόκτησε πρόσβαση στα νέα πριν από όλους τους άλλους.