Ο βασιλιάς Κάρολος έχει ξενώνα στην Τρανσυλβανία

©EPA/NEIL HALL

   Ο βασιλιάς Κάρολος είναι μεγάλος θαυμαστής της Τρανσυλβανίας και αγόρασε ένα σπίτι στην περιοχή της Ρουμανίας, το οποίο έχει μετατρέψει σε ξενώνα, σύμφωνα με το Reuters.

   Ο βασιλιάς αγόρασε μία σαξονική εξοχική κατοικία του 18ου αιώνα στο χωριό Βίσκρι της Τρανσυλβανίας, όταν επισκέφτηκε την περιοχή το 1998.

   Ο ξενώνας είναι επίσημα γνωστός ως Zalán Guesthouse και είναι διαθέσιμος για διανυκτερεύσεις, με τα έσοδα να διατίθενται στο φιλανθρωπικό ίδρυμά του στη Ρουμανία.

   Ο βασιλιάς Κάρολος ελπίζει ότι ο ξενώνας του θα ενθαρρύνει περισσότερους ταξιδιώτες να επισκεφθούν την Τρανσυλβανία. Το τοπίο είναι ιδανικό για ζωγραφική και για φωτογράφιση, αναφέρεται στον ιστότοπο.

   Τμήμα του ακινήτου έχει μετατραπεί σε κέντρο εκπαίδευσης για να βοηθήσει κατοίκους των χωριών της περιοχής, οι οποίοι εκπαιδεύονται σε παραδοσιακές χειροτεχνίες και αγροτικές δεξιότητες.

   Οι επισκέπτες μπορούν να κάνουν κράτηση all-inclusive πακέτου, το οποίο περιλαμβάνει ποτό καλωσορίσματος και δείπνο κατά την άφιξη, ξεναγήσεις, μεταφορά και πρωινό κατά την αναχώρηση για 157 έως 167 ευρώ ανά άτομο ανά διανυκτέρευση.

Για να ενημερώνεστε πάντα πρώτοι!

Κάνε εγγραφή στο Newsletter μας και απόκτησε πρόσβαση στα νέα πριν από όλους τους άλλους.