«Ο Τζόνι Ντεπ πάσχει από στυτική δυσλειτουργία» υποστήριξαν οι δικηγόροι της Άμπερ Χερντ

©EPA/MICHAEL REYNOLDS

Έγγραφα από τη δίκη μεταξύ του Τζόνι Ντεπ και της Άμπερ Χερντ αναφέρουν πως ο ηθοποιός πάσχει από στυτική δυσλειτουργία.

Δικαστικά έγγραφα, από τη δίκη μεταξύ του Τζόνι Ντεπ και της πρώην συζύγου του, είδαν το φως της δημοσιότητας το Σαββατοκύριακο.

«Αν και ο κύριος Ντεπ προτιμά να μην αποκαλύψει το πρόβλημα με τη στυτική δυσλειτουργία του, η κατάσταση αυτή ταυτίζεται απολύτως με τη σεξουαλική βία, συμπεριλαμβανομένου του θυμού του κυρίου Ντεπ και της χρήσης ενός μπουκαλιού, με το οποίο βίασε την Άμπερ Χερντ», αναφέρεται στα έγγραφα.

Η ηθοποιός σε κατάθεσή της στις 28 Μαρτίου υποστήριξε ότι η υποτιθέμενη ασθένεια μπορεί να συνέβαλε στην «υποτιθέμενη» βίαιη συμπεριφορά του Ντεπ.

Οι δικηγόροι της Χέρντ ισχυρίζονται πως το υποτιθέμενο πρόβλημα του Ντεπ στη σεξουαλική του ζωή, τον έκανε πιο εύκολα βίαιο και ευέξαπτο. Τον περασμένο Μάιο η Χερντ κατά τη διάρκεια της δίκης ξέσπασε σε κλάματα, καθώς κατέθεσε πως ο 59χρονος ηθοποιός φέρεται να τη βίασε με ένα μπουκάλι και την απείλησε πως θα της «χαρακώσει» το πρόσωπο με αυτό, κατά τη διάρκεια ενός καυγά τον Μάρτιο του 2015.

«Δεν ήξερα αν το μπουκάλι που είχε μέσα μου ήταν σπασμένο. Δεν μπορούσα να το νιώσω. Δεν μπορούσα να αισθανθώ τίποτα», είχε καταθέσει η Χερντ.

Για να ενημερώνεστε πάντα πρώτοι!

Κάνε εγγραφή στο Newsletter μας και απόκτησε πρόσβαση στα νέα πριν από όλους τους άλλους.