Ο πατέρας του Έλον Μασκ δεν είναι περήφανος για τον γιο του

@Arctic Friend – Twitter

Σε συνέντευξη που παραχώρησε πρόσφατα στη ραδιοφωνική εκπομπή The Kyle and Jackie O Show της Αυστραλίας, ο 76χρονος Έρολ Μασκ ρωτήθηκε εάν αισθάνεται περήφανος για αυτά που έχει πετύχει στη ζωή του ο γιος του.

«Ο γιος σου είναι ιδιοφυΐα. Έχει βγάλει τόσα λεφτά και έχει δημιουργήσει τόσα πράγματα, δεν μπορείς να μην του τα αναγνωρίσεις. Είσαι περήφανος;», ρώτησε η παρουσιάστρια τον Νοτιοαφρικανό.

«Όχι. Ξέρετε, είμαστε μια οικογένεια που κάνουμε πολλά πράγματα εδώ και πολύ καιρό, δεν είναι σαν να ξεκινήσαμε ξαφνικά να κάνουμε κάτι», απάντησε ο Έρολ.

Από την άλλη πλευρά, ο 76χρονος είχε τελείως διαφορετικό τόνο για τον άλλον του γιο, τον Κίμπαλ Μασκ, το «καμάρι του» όπως τον χαρακτήρισε. Ο Κίμπαλ είναι ιδιοκτήτης εστιατορίων και σεφ με περιουσία 700 εκατομμύρια δολάρια, σε αντίθεση με τα 271,2 δισεκατομμύρια δολάρια του Έλον, που τον καθιστούν τον πλουσιότερο άνθρωπο του πλανήτη.

Ο Έρολ έχει συνολικά έξι παιδιά, εκ των οποίων έχει αποκτήσει πέντε παιδιά από άλλες συντρόφους του, συμπεριλαμβανομένων των δύο μικρότερων γιων του και μιας κόρης, την οποία απέκτησε τα τελευταία χρόνια με την 34χρονη θετή του κόρη, Jana Bezuidenhout.

Όταν ρωτήθηκε για αυτή την περίεργη σχέση, ο «γυναικάς» -όπως έχει παραδεχτεί και ο ίδιος- Έρολ επέμεινε ότι είναι «εντελώς φυσιολογική», παρά το χάσμα ηλικίας 42 ετών και το γεγονός ότι η Bezuidenhout ήταν θετό παιδί του.

Αν και παραδέχτηκε ότι ο μεγιστάνας γιος του έχει σημαντικότερα επιτεύγματα σε σχέση με τα άλλα του παιδιά, επισήμανε ότι ο Έλον και τα αδέλφια του είχαν δει μεγαλώνοντας πολλά πράγματα και είχαν συμμετάσχει σε πολλές και ενδιαφέροντες δραστηριότητες ως οικογένεια. «Είχαν δει πολλά πράγματα και κάναμε πολλά πράγματα μαζί», είπε ο Έρολ για τα παιδιά του, αναφερόμενος σε ταξίδια της οικογένειας στην Κίνα, το τροπικό δάσος του Αμαζονίου και άλλες περιοχές. «Είναι αλήθεια πάντως ότι ο Έλον έχει ανεβάσει τον πήχη. Είναι νευριασμένος με τον ρυθμό προόδου και αυτό είναι κατανοητό. Ξέρω ότι ακούγεται τρελό αλλά τείνουμε να σκεφτόμαστε έτσι ως οικογένεια. Είναι 50 ετών πλέον και εγώ τον σκέφτομαι ακόμα σαν αγοράκι. Είναι όμως 50, είναι μεγάλος άντρας».

Τέλος, οι δημοσιογράφοι τού ζήτησαν να σχολιάσει τις πρόσφατες φωτογραφίες από την Ελλάδα, που έδειχναν τον ιδρυτή της Tesla και της SpaceX να χαλαρώνει με το μαγιό του σε ένα πολυτελές γιοτ στη Μύκονο και αναφέρθηκε στην εξωτερική εμφάνιση του Έλον.

«Ο Έλον είναι πολύ δυνατός, αλλά τρώει άσχημα», είπε ο μπαμπάς του, προσθέτοντας ότι έχει προτείνει στον Έλον ένα συμπλήρωμα για απώλεια βάρους.

Για να ενημερώνεστε πάντα πρώτοι!

Κάνε εγγραφή στο Newsletter μας και απόκτησε πρόσβαση στα νέα πριν από όλους τους άλλους.