Ο Μπόρις και η Κάρι Τζόνσον μετακομίζουν – Εγκαταλείπουν τη Ντάουνινγκ Στριτ

©EPA/Sean Gallup / POOL

Σε αναζήτηση σπιτιού βρίσκονται οι Μπόρις και Κάρι Τζόνσον καθώς πρέπει να εγκαταλείψουν την επίσημη πρωθυπουργική κατοικία της Ντάουνινγκ Στριτ.

Ο Τζόνσον παραιτήθηκε στις αρχές Ιουλίου, μετά από συνεχόμενα σκάνδαλα. Προς το παρόν, πάντως, το ζευγάρι απολαμβάνει τις διακοπές του στην Ελλάδα.

Το ζευγάρι μετακόμισε στη Ντάουνινγκ Στριτ, στα τέλη του 2019. Ο Τζόνσον είχε επικριθεί για την πανάκριβη ανακαίνιση της πρωθυπουργικής κατοικίας, η οποία κόστισε 112.549 λίρες.

Το ζευγάρι έμενε προηγουμένως σε ένα αρχοντικό στο Camberwell, το οποίο πωλείται για 1,6 εκατομμύρια λίρες. Σύμφωνα με το δημοσίευμα του Tatler, αναζητούν σπίτι στο Dulwich Village, στο Νότιο Λονδίνο με τιμή πώλησης 1,8 εκατομμύρια λίρες.

Μια πηγή δήλωσε στη Sun: «Η Κάρι και ο Μπόρις ψάχνουν μία μόνιμη κατοικία μακριά από τη λάμψη του κεντρικού Λονδίνου. Λόγω των παιδιών ένα οικογενειακό σπίτι με μεγάλο κήπο είναι απαραίτητο. Αυτό ακριβώς μπορεί να προσφέρει το Dulwich. Η ειρωνεία είναι ότι ήθελε να μιμηθεί τον Τσόρτσιλ αλλά κατέληξε να ακολουθεί τα βήματα της Θάτσερ».

Για να ενημερώνεστε πάντα πρώτοι!

Κάνε εγγραφή στο Newsletter μας και απόκτησε πρόσβαση στα νέα πριν από όλους τους άλλους.