Ντόναλντ Τραμπ: Έριξε «άκυρο» στον Μασκ για επιστροφή του στο Twitter

©EUROKINISSI/NATO

Μπορεί ο νέος ιδιοκτήτης του Twitter να επανέφερε σε λειτουργία τον λογαριασμό του Ντόναλντ Τραμπ, όμως ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ είχε μια διαφορετική άποψη.

Ο Μασκ μέσω poll στο προφίλ του ρώτησε τους χρήστες αν επιθυμούν την επιστροφή του Τραμπ στην πλατφόρμα. Ο κόσμος ψήφισε υπέρ και ο Αμερικανός δισεκατομμυριούχος ανακοίνωσε πως ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ μπορεί να χρησιμοποιήσει εκ νέου του προφίλ του.

Ο Τραμπ απάντησε στον Μασκ λέγοντας «Ευχαριστώ, αλλά δεν θα πάρω». «Δεν βλέπω κανένα λόγο για αυτό», είπε ο πρώην πρόεδρος όταν ρωτήθηκε εάν σχεδιάζει να επιστρέψει στο Twitter από μια επιτροπή στην ετήσια συνάντηση ηγεσίας του Ρεπουμπλικανικού Εβραϊκού Συνδέσμου.

Ξεκαθάρισε ότι θα παραμείνει στη νέα του πλατφόρμα Truth Social, την εφαρμογή που αναπτύχθηκε από την startup του, Trump Media & Technology Group (TMTG), η οποία, όπως λέει είχε μεγαλύτερη αφοσίωση χρηστών από το Twitter και τα πηγαίνει «εξαιρετικά καλά». Το Twitter δεν απάντησε σε αίτημα του Reuters για σχόλιο. Ο Trump έχει περίπου 4,57 εκατομμύρια ακολούθους στο Truth Social.

Για να ενημερώνεστε πάντα πρώτοι!

Κάνε εγγραφή στο Newsletter μας και απόκτησε πρόσβαση στα νέα πριν από όλους τους άλλους.