Νεκρός Παλαιστίνιος από τα πυρά του ισραηλινού στρατού στη Δυτική Όχθη

©hosny_salah – Pixabay

Έχασε τη ζωή του Παλαιστίνιος σήμερα από τα πυρά του ισραηλινού στρατού στη Δυτική Όχθη.

Ο άνδρας βρισκόταν σε καταυλισμό προσφύγων της Δυτικής Όχθης, όπως ανακοίνωσε το παλαιστινιακό υπουργείο Υγείας. Ο Αϊμάν Μοχάισεν, 29 ετών, σκοτώθηκε στον καταυλισμό προσφύγων Ντεχέισα, σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση.

Δύο Παλαιστίνιοι έπεσαν νεκροί την Τετάρτη από τα πυρά των ισραηλινών δυνάμεων ασφαλείας στη Δυτική Όχθη.

Μια 31χρονη έχασε τη ζωή της κοντά στον καταυλισμό προσφύγων αλ Αρούμπ, με τον ισραηλινό στρατό να τονίζει πως «εξουδετέρωσε» μια επιτιθέμενη που κρατούσε μαχαίρι και «πλησίαζε προς έναν στρατιώτη ο οποίος πραγματοποιούσε επιχείρηση ασφαλείας». «Οι στρατιώτες απάντησαν ανοίγοντας πυρ», πρόσθεσε ο στρατός, με τις εντάσεις να συνεχίζονται στη Δυτική Όχθη.

Ένας ακόμη Παλαιστίνιος σκοτώθηκε από πυρά του ισραηλινού στρατού στη διάρκεια επιχείρησης «Ένας άνδρας που τραυματίστηκε από σφαίρες στο στήθος και τον μηρό διακομίστηκε σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο της Τζενίν και υπέκυψε στα τραύματά του», σημείωσε το παλαιστινιακό υπουργείο.

«Δυνάμεις του στρατού διεξάγουν αυτή τη στιγμή επιχείρηση στο χωριό Γιαμπάντ προκειμένουν να κατεδαφίσουν το σπίτι ενός τρομοκράτη που διέπραξε επίθεση στην πόλη Μπνέι Μπρακ», ανέφερε το Ισραήλ.

Για να ενημερώνεστε πάντα πρώτοι!

Κάνε εγγραφή στο Newsletter μας και απόκτησε πρόσβαση στα νέα πριν από όλους τους άλλους.