Νέες απειλές Ερντογάν: Μπορεί να έρθουμε ξαφνικά ένα βράδυ

© Shutterstock

Νέες προκλητικές δηλώσεις από τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ο οποίος συνεχίζει τις απειλές κατά της Ελλάδας.

O τούρκος πρόεδρος ερωτήθηκε σε σχέση με τους τουρκικούς ισχυρισμούς περί «κλειδώματος» τουρκικών μαχητικών F-16 από το ραντάρ του αντιαεροπορικού συστήματος S-300.

«Η ευαισθησία μας στο θέμα του “λοκαρίσματος” συνεχίζεται. Η Ελλάδα το γνωρίζει αυτό, ξέρει την ευαισθησία μας. Όπως λέω πάντα, μπορεί να έρθουμε ξαφνικά μια νύχτα», είπε ο Ερντογάν σε ομιλία του λίγο πριν ξεκινήσει την περιοδεία του στα Βαλκάνια

Ο Τούρκος πρόεδρος είπε ότι «η Ελλάδα παίρνει τα μέτρα της» αναφερόμενος πιθανότατα στις πρόσφατες κινήσεις στο πεδίο των εξοπλισμών από την πλευρά των ελληνικών ενόπλων δυνάμεων. «Η Ελλάδα θα αποφασίσει τι είδους σχέση θα έχει με την Τουρκία σκεπτόμενη καλύτερα».

Υπενθυμίζεται ότι πριν από μερικές ημέρες ο πρόεδρος της Τουρκίας είχε προβεί σε ένα ακόμη μπαράζ προκλητικών δηλώσεων στο περιθώριο της τεχνολογικής εκδήλωσης «TEKNOFEST» αμφισβητώντας ευθέως την ελληνική κυριαρχία στα νησιά του Αιγαίου και υποστηρίζοντας πως η Αγκυρα είναι έτοιμη να κάνει οτιδήποτε χρειαστεί όταν έρθει η ώρα, κάνοντας ξανά αναφορές στη Μικρασιατική Καταστροφή και το 1922.

Για να ενημερώνεστε πάντα πρώτοι!

Κάνε εγγραφή στο Newsletter μας και απόκτησε πρόσβαση στα νέα πριν από όλους τους άλλους.