Μεντβέντεφ: «Η Ρωσία διεξάγει ιερό πόλεμο κατά του Σατανά»

©EPA/KHAM / POOL

Ο πρώην πρωθυπουργός της Ρωσίας Ντμίτρι Μεντβέντεφ σε δηλώσεις του τόνισε πως η χώρα του πολεμάει με «τρελούς, ναρκομανείς ναζιστές».

Ο Μεντβέντεφ χαρακτήρισε σήμερα τον πόλεμο στην Ουκρανία ιερή σύγκρουση με τον Σατανά προειδοποιώντας ότι η Μόσχα μπορεί να στείλει όλους τους εχθρούς της «στις αιώνιες φωτιές της Γέεννας» (σ.σ. βιβλική περιοχή που αναφέρεται στην Παλαιά Διαθήκη, η “κόλαση” όπου θα τιμωρηθούν, μετά θάνατον, οι αμαρτωλοί).

Σε μήνυμά του με αφορμή την Ημέρα της Εθνικής Ενότητας, ο Μεντβέντεφ είπε ότι στόχος της πατρίδας είναι «να σταματήσει τον ανώτατο αρχηγό της Κόλασης, όποιο όνομα και αν χρησιμοποιεί αυτός – Σατανάς, Εωσφόρος ή Ιμπλίς».

Ο Μεντβέντεφ, ο οποίος σήμερα είναι αντιπρόεδρος του Συμβουλίου Ασφαλείας, τόνισε ότι η Ρωσία διαθέτει διάφορα όπλα, ενώ έχει και την ικανότητα να στείλει όλους τους εχθρούς της στην πύρινη Γέεννα.

Ο Ρώσος αξιωματούχος, είπε ότι η Μόσχα πολεμάει στην Ουκρανία με «τρελούς, ναρκομανείς ναζιστές» οι οποίοι υποστηρίζονται από τους Δυτικούς, «που τους τρέχουν τα σάλια στο σαγόνι από την εξαχρείωση».

Η Ουκρανία και η Δύση έχουν επανειλημμένως απορρίψει τους ισχυρισμούς του προέδρου Βλαντίμιρ Πούτιν ότι η Ουκρανία κυβερνάται από φασίστες που διώκουν τους ρωσόφωνους. Αντίθετα, χαρακτηρίζουν τον πόλεμο «βάρβαρη αρπαγή γης από τη Μόσχα».

Η ρητορική του Μεντβέντεφ από τη στιγμή που ξεκίνησε ο πόλεμος αυξάνεται, παρά τις θέσεις του που δημοσιοποιούνται κάποιες φορές συμφωνούν με το σκεπτικό των ανώτατων κλιμακίων της ελίτ του Κρεμλίνου.

«Τα όπλα του Σατανά είναι περίτεχνα ψέματα. Και το δικό μας όπλο είναι η αλήθεια. Αυτός είναι και ο λόγος που η υπόθεσή μας είναι δίκαιη. Αυτός είναι ο λόγος που θα νικήσουμε! Χαρούμενες Γιορτές!», κατέληξε.

Για να ενημερώνεστε πάντα πρώτοι!

Κάνε εγγραφή στο Newsletter μας και απόκτησε πρόσβαση στα νέα πριν από όλους τους άλλους.