Μέγκαν Μαρκλ: Σε επτάλεπτη ομιλία της αναφέρθηκε 54 φορές στον εαυτό της

Ο βρετανικός Τύπος ασκεί κριτική στη Μέγκαν Μαρκλ.

Ο λόγος είναι πως σε επτάλεπτη ομιλία της αναφέρθηκε 54 φορές στον εαυτό της.

«Είναι πολύ ωραίο που επιστρέφω στο Ηνωμένο Βασίλειο», ήταν τα πρώτα λόγια που βγήκαν από το στόμα της Μέγκαν Μαρκλ στην πρώτη της ομιλία στη Βρετανία μετά το Megxit. «Ήταν πριν από αρκετά χρόνια, το 2014, όταν κλήθηκα για πρώτη φορά να γίνω σύμβουλος στο “One Young World”. Με πολλούς τρόπους ήμουν πιθανώς σαν κι εσάς, ήμουν νέα, φιλόδοξη».

«Η 41χρονη Μέγκαν αναφέρθηκε στον εαυτό της 54 φορές μέσα σε επτά λεπτά», αναφέρει χαρακτηριστικά η «Sun».

Η πρώην ηθοποιός είπε ότι βρισκόταν σε ένα δείπνο: «Πώς στο καλό βρέθηκα εδώ; Εκεί ήμουν, ήμουν το κορίτσι από το Suits, ήμουν περιτριγυρισμένη από παγκόσμιους ηγέτες, ανθρωπιστές, πρωθυπουργούς και ακτιβιστές για τους οποίους είχα βαθύ και μακροχρόνιο σεβασμό. Και με κάλεσαν να καθίσω στο τραπέζι. Ήμουν τόσο συγκλονισμένη από αυτή την εμπειρία. Νομίζω ότι φύλαξα το μικρό μου χαρτάκι με το όνομά μου. Απλά να το έχω ως απόδειξη ότι ήμουν εκεί, απόδειξη ότι ανήκα. Η αλήθεια ήταν ότι δεν ήμουν σίγουρη ότι ανήκα. Ήμουν τόσο νευρική».

Η Μαρκλ είπε ακόμα: «Αλλά το “One Young World” είδε σε μένα, όπως ακριβώς βλέπω εγώ σε εσάς, το παρόν και το μέλλον». «Ήμουν πλέον παντρεμένη και ήμουν πλέον μητέρα. Αναρωτήθηκα: “Τι είναι αυτός ο κόσμος”», είπε σε άλλο σημείο.

Η Μέγκαν Μαρκλ κατέληξε λέγοντας: «Η σημαντική δουλειά δεν μπορεί να περιμένει για αύριο. Αγκαλιάστε τη στιγμή του τώρα για να δημιουργήσετε ένα καλύτερο αύριο».

Η ομιλία της χαρακτηρίστηκε ως «ανούσια» από το περιοδικό «Majesty Magazine». «Δεν είναι η μόνη που μπορεί να κάνει κάτι τέτοιο: “Δεν μπορώ να φανταστώ ή να κατανοήσω πώς οι 2.000 νέοι κατάλαβαν έστω και μια λέξη από αυτά για τα οποία μιλούσε. Δεν είχε κανένα νόημα. Όλα αφορούσαν την ίδια και σχετιζόνταν τα πάντα με τον εαυτό της. Δεν νομίζω ότι ήξερε για τι μιλούσε. Ήταν μόνο ‘εγώ, εγώ, εγώ’ και επαινούσε τον εαυτό της», γράφει η αρχισυντάκτρια του περιοδικού.

Για να ενημερώνεστε πάντα πρώτοι!

Κάνε εγγραφή στο Newsletter μας και απόκτησε πρόσβαση στα νέα πριν από όλους τους άλλους.