Κιλιτσντάρογλου: Θα τους δείξουμε τι θα γίνουν τα όπλα στα νησιά

©ΓΡ. ΤΥΠΟΥ ΓΕΕΘΑ / EUROKINISSI

Ο ηγέτης της αξιωματικής αντιπολίτευσης της Τουρκίας, Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου, απειλεί την Ελλάδα, στο πλαίσιο του αιτήματος της Άγκυρας για αποστριωτικοποίηση των νησιών του Αιγαίου.

«Τώρα ας μιλούν, όταν έρθουμε στην εξουσία εμείς θα τους δείξουμε τί θα γίνουν τα όπλα σε εκείνα τα νησιά», είπε.

«Η εξουσία θα αλλάξει, θα έρθουμε στην εξουσία. Η ελληνική κυβέρνηση γνωρίζει ότι εμείς είμαστε πατριωτική δύναμη.  Γνωρίζουν πολύ καλά από ποια παράδοση προερχόμαστε και ότι προστατεύουμε τα συμφέροντα της χώρας μας. Με τον ίδιο τρόπο γνωρίζουν καλά τον αείμνηστο Ετζεβίτ και τον αείμνηστο Ερμπακάν. Τώρα ας μιλούν, όταν έρθουμε στην εξουσία εμείς θα τους δείξουμε τί θα γίνουν τα όπλα σε αυτά τα νησιά», τόνισε ως προς τα ελληνοτουρκικά.

Υπενθυμίζεται πως σύμφωνα με την εφημερίδα Yeni Safak, ο Τούρκος πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν, ετοιμάζεται να θέσει στο ΝΑΤΟ ζήτημα παράνομης κατοχής νησιών από την Ελλάδα.

«Ένα άλλο θέμα που θα φέρει ο Ερντογάν στην ατζέντα της Συνόδου του ΝΑΤΟ είναι η παράνομη κατοχή των νησιών από την Ελλάδα. Ο Ερντογάν θα φέρει στην ατζέντα την παράνομη στρατιωτικοποίηση των νησιών», αναφέρει το δημοσίευμα, όπως μεταδίδει ο ανταποκριτής του ΣΚΑΪ στην Τουρκία, Μανώλης Κωστίδης.

Ο Τούρκος πρόεδρος θα προσκομίσει στο ΝΑΤΟ, «αποδείξεις» πως η Σουηδία και η Φινλανδία «στηρίζουν την τρομοκρατία».

Για να ενημερώνεστε πάντα πρώτοι!

Κάνε εγγραφή στο Newsletter μας και απόκτησε πρόσβαση στα νέα πριν από όλους τους άλλους.