Η οδοντόπαστα, το χαρτί υγείας και τα μούσλι: Η λίστα με τις απαιτήσεις του Καρόλου

©EPA/NEIL HALL

«Από “χαϊδεμένος πρίγκιπας” σε… χαϊδεμένο βασιλιά».

Αν και στέφθηκε βασιλιάς το περασμένο Σαββατοκύριακο, ο Κάρολος Γ’ ζει… βασιλικά  όλη του τη ζωή. Ο βασιλιάς Κάρολος είχε το προσωνύμιο «χαϊδεμένος πρίγκιπας» από το προσωπικό του στο Clarence House, όπου ζούσε με την Καμίλα από το 2003.

Λεπτομέρειες σχετικά με τις απαιτήσεις του τέως Πρίγκιπα της Ουαλίας αποκαλύφθηκαν στο ντοκιμαντέρ του Amazon Prime «Serving the Royals: Inside the Firm».

Ο Πολ Μπάρελ υπηρέτησε ως μπάτλερ στη βασίλισσα Ελισάβετ και την πριγκίπισσα Νταϊάνα και αποκάλυψε τις ακριβείς οδηγίες που δίνονται στο επιτελείο. Από σιδέρωμα των κορδονιών του μέχρι την τοποθέτηση ακριβούς ποσότητας οδοντόκρεμας στην οδοντόβουρτσα του. Ο μπάτλερ δήλωσε ότι «όλα του τα κάνουν οι άλλοι».

«Οι πιτζάμες του σιδερώνονται κάθε πρωί, τα κορδόνια του σιδερώνονται ώστε να γίνουν επίπεδα, η τάπα του μπάνιου πρέπει να είναι σε μια συγκεκριμένη θέση, και η θερμοκρασία του νερού πρέπει να είναι μόνο χλιαρή», σε μια μπανιέρα «μόνο μισογεμάτη». είπε ο Μπάρελ.
Ο βασιλιάς «βάζει τους παρκαδόρους του να περνάνε μια ίντσα οδοντόκρεμας στην οδοντόβουρτσά του κάθε πρωί». Αφού ετοιμαστεί, «προχωρά» στο πρωινό του.

«Ο πρίγκιπας Κάρολος έχει μια πιο υγιεινή επιλογή. Είχε σπιτικό ψωμί, ένα μπολ με φρέσκα φρούτα και φρέσκους χυμούς φρούτων», είπε ο σεφ Γκρέιαμ Νιούμπουλντ. «Όπου κι αν ταξιδέψει στον κόσμο ο πρίγκιπας, το κουτί του πρωινού ταξιδεύει μαζί του. Έχει έξι διαφορετικά είδη μελιού, μερικά σπάνια μούσλι, τα αποξηραμένα φρούτα του, και οτιδήποτε είναι λίγο ιδιαίτερο, για το οποίο είναι λίγο φασαριόζος».

Επιμένει τα τυριά και τα μπισκότα του να ζεσταίνονται σε μια συγκεκριμένη θερμοκρασία και αναγκάζει το προσωπικό του να κρατά ένα ζεστό δίσκο κοντά «καθώς είναι συγκεκριμένος για τα πάντα», σύμφωνα με το MyLondon,

Μαζί με το κουτί του πρωινού του, ο βασιλιάς Κάρολος φέρεται να στέλνει ένα φορτηγάκι με τα υπάρχοντά του στα εξοχικά σπίτια των φίλων του πριν από την άφιξή του για να ξεφορτώσει το «κρεβάτι, τα έπιπλα ακόμη και τις φωτογραφίες του», ανέφερε η Τίνα Μπράουν στα «The Palace Papers».

Φέρεται μάλιστα να φέρνει το δικό του κάθισμα τουαλέτας και χαρτί υγείας Kleenex Velvet.

Πηγή: nypost.com

Για να ενημερώνεστε πάντα πρώτοι!

Κάνε εγγραφή στο Newsletter μας και απόκτησε πρόσβαση στα νέα πριν από όλους τους άλλους.