Η αστεία ιστορία για τον τουρίστα που ρώτησε την Ελισάβετ αν γνωρίζει τη βασίλισσα [vid]

©The Royal Family – Facebook

Η ιστορία του πώς η βασίλισσα Ελισάβετ χειρίστηκε μια συνάντηση με έναν Αμερικανό τουρίστα, ο οποίος δεν την αναγνώρισε, αποκαλύπτει μια πλευρά της προσωπικότητάς της που ο κόσμος σπάνια έβλεπε.

Η μονάρχης έκανε βόλτα στους λόφους στο Μπαλμόραλ, όταν δύο Αμερικανοί τουρίστες που έκαναν πεζοπορία την πλησίασαν και ένας από αυτούς της έπιασε την κουβέντα, είπε ο πρώην σωματοφύλακάς της, Ρίτσαρντ «Ντικ» Γκρίφιν.

Ο ένας πεζοπόρος ρώτησε τη βασίλισσα πού μένει, εκείνη του απάντησε στο Λονδίνο, προσθέτοντας ότι έχει και ένα εξοχικό πίσω από τον λόφο. Δεν του εξήγησε ότι το εξοχικό ήταν το Κάστρο του Μπαλμόραλ. Εκείνος τη ρώτησε αν έχει ποτέ συναντηθεί με τη βασίλισσα.

«Εγώ όχι, όμως ο Ντικ από εδώ την συναντάει συχνά» απάντησε εκείνη. Ο πεζοπόρος ρώτησε το σωματοφύλακα πώς είναι στον χαρακτήρα η βασίλισσα.

«Επειδή ήμουν μαζί της πολύ καιρό και ήξερα ότι μπορώ να την πειράξω, είπα: Α, κάποιες φορές είναι δύστροπη, αλλά έχει εκπληκτική αίσθηση του χιούμορ», σημείωσε εκείνος.

Ο πεζοπόρος, στη συνέχεια, ζήτησε από τη βασίλισσα να τους τραβήξει φωτογραφία. Εκείνη πήρε την κάμερα και τους φωτογράφισε. Στη συνέχεια, ο Γκρίφιν τράβηξε άλλη μια φωτογραφία, με τη βασίλισσα εν μέσω των δύο πεζοπόρων.

Αργότερα, η Ελισάβετ του είπε: «Θα ήθελα να είμαι μια μύγα στον τοίχο, όταν θα δείξει αυτήν τη φωτογραφία στους φίλους του στην Αμερική και, ελπίζω, κάποιος να του πει ποια είμαι».

Για να ενημερώνεστε πάντα πρώτοι!

Κάνε εγγραφή στο Newsletter μας και απόκτησε πρόσβαση στα νέα πριν από όλους τους άλλους.