Επεισόδια στους εορτασμούς του Πλατινένιου Ιωβηλαίου της βασίλισσας Ελισάβετ

©Animal Rebellion – Twitter

Επεισόδια σημειώθηκαν στους εορτασμούς του Πλατινένιου Ιωβηλαίου της βασίλισσας Ελισάβετ.

Περίπου 25 διαδηλωτές προσπάθησαν να αποφύγουν την αστυνομία και να σπάσουν τα μέτρα ασφαλείας, κατά τη διάρκεια των εορτασμών των 70 χρόνων βασιλείας της Ελισάβετ. Δύο από τους διαδηλωτές μπόρεσαν να καθίσουν στη μέση του δρόμου, καθώς πλησίαζε η μπάντα. Οι αστυνομικοί κατάφεραν να τους τραβήξουν από τη μέση.

«Υποστηρικτές των ζώων διαταράσσουν τους εορτασμούς του Πλατινένιου Ιωβηλαίου της Βασίλισσας απαιτώντας την ανάκτηση της Βασιλικής Γης. Αυτό το καλοκαίρι, αναλαμβάνουμε μεγαλύτερη δράση ενάντια στη βιομηχανία γαλακτοκομικών προϊόντων από ποτέ και σας χρειαζόμαστε», ανέβασαν οι διαδηλωτές στο Twitter.

Ο Μπο Κινγκ Χιούστον δήλωσε «Η βασιλική οικογένεια είχε δεκαετίες για να πρωτοστατήσει σε μια δίκαιη μετάβαση στη φυτική γεωργία και δεν το κατάφερε.

«Αυτή η μετάβαση είναι κοινή λογική και απλή, όλοι κερδίζουμε. Το 76% της τρέχουσας καλλιεργούμενης γης θα μπορούσε να επαναχρησιμοποιηθεί και να απορροφήσει άνθρακα από την ατμόσφαιρα. Αυτό θα αποκαταστήσει τη φύση, θα εξοικονομήσει δισεκατομμύρια ζώα και θα παρουσιάσει μια λύση στην κλιματική έκτακτη ανάγκη, όλα σε μια πράξη», πρόσθεσε ο ίδιος.

Για να ενημερώνεστε πάντα πρώτοι!

Κάνε εγγραφή στο Newsletter μας και απόκτησε πρόσβαση στα νέα πριν από όλους τους άλλους.