Δικαίωση για τον Τζόνι Ντεπ: Κέρδισε τη δίκη με την Αμπερ Χερντ

ΑΠΕ -ΜΠΕ/ EPA/Steve Helber / POOL pool image

Μετά από μια μαραθώνια διαδικασία, οι ένορκοι κατέληξαν σε ετυμηγορία υπέρ του Τζόνι Ντεπ στη δικαστική διαμάχη του με την πρώην σύζυγό του Αμπερ Χερντ.

Πιο συγκεκριμένα, το δικαστήριο αποφάνθηκε ότι η Χερντ δυσφήμησε τον Ντεπ στο άρθρο που δημοσίευσε στη Washington Post το 2018. Τόνισε ότι η δήλωση «ήταν ψευδής, συκοφαντική και πραγματοποιήθηκε με κακόβουλο τρόπο». Η απόφασή χαρακτηρίζει «ψευδείς όλους τους ισχυρισμούς της Άμπερ Χερντ» και επιδικάζει 15 εκατομμύρια δολάρια υπέρ του Ντεπ.

Στο άρθρο της η Χερντ κατηγορούσε τον πρώην σύντροφο της για σωματική και ψυχολογική κακοποίηση. Ο Ντεπ τη μήνησε για συκοφαντική δυσφήμιση και απαίτησε αποζημίωση 50 εκατομμυρίων δολαρίων. Η Χερντ υπέβαλε στη συνέχεια αγωγή εναντίον του για 100 εκατομμύρια δολάρια.

Η δίκη διάρκειας έξι εβδομάδων στο Περιφερειακό Δικαστήριο της κομητείας Fairfax μετατράπηκε σε… «σόου» μεταξύ των δύο Χολιγουντιανών σταρ σχετικά με το τι συνέβη στη σχέση και τον γάμο τους, ο οποίος διαλύθηκε το 2016. Αλληλοκατηγορήθηκαν για επαναλαμβανόμενη σωματική κακοποίηση σε όλη τη διάρκεια της σχέσης τους.

Για να ενημερώνεστε πάντα πρώτοι!

Κάνε εγγραφή στο Newsletter μας και απόκτησε πρόσβαση στα νέα πριν από όλους τους άλλους.