DailyMail: Χτυπήθηκε το αυτοκίνητο του Πούτιν – «Πιθανή απόπειρα δολοφονίας»

©ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ/ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ/EUROKINISSI

Το αυτοκίνητο του Βλαντίμιρ Πούτιν «δέχθηκε επίθεση» σε μια απόπειρα δολοφονίας, σύμφωνα με τη DailyMail που επικαλείται λογαριασμό στο Telegram με «πληροφορίες εκ των έσω».

Η λιμουζίνα του Βλαντίμιρ Πούτιν χτυπήθηκε από ένα «δυνατό κρότο» στον «αριστερό μπροστινό τροχό και σηκώθηκε πυκνός καπνός», αναφέρει η DailyMail για τη φερόμενη απόπειρα δολοφονίας κατά του προέδρου της Ρωσίας.

Tο περιστατικό είναι λήξαν χωρίς να έχει σημειωθεί κάποιος τραυματισμός, τονίζει η DailyMail. Ο Βλαντίμιρ Πούτιν είναι σώος καθώς το αυτοκίνητό του μεταφέρθηκε σε ασφαλές σημείο κι έγιναν πολλές συλλήψεις από τους άνδρες της ασφάλειάς του, σύμφωνα με το δημοσίευμα.

Η DailyMail επικαλείται το κανάλι General SVR στο Telegram, το οποίο κάνει συχνά αναρτήσεις με «πληροφορίες εκ των έσω» για τον Βλαντίμιρ Πούτιν.

«Ακούστηκε ένας δυνατός κρότος»

Σύμφωνα με το κανάλι, ο Πούτιν βρισκόταν εν κινήσει, σε απροσδιόριστη ημερομηνία, ανάμεσα σε αυτοκινητοπομπή. Στην πομπή συμμετείχαν 5 αυτοκίνητα και ο Ρώσος πρόεδρος βρισκόταν στο τρίτο.

«Στο δρόμο προς την κατοικία του Πούτιν, λίγα χιλιόμετρα μακριά, το πρώτο αυτοκίνητο της πομπής μπλοκαρίστηκε από ασθενοφόρο, το δεύτερο αυτοκίνητο συνοδείας οδήγησε γύρω τους χωρίς να σταματήσει [λόγω του] ξαφνικού εμποδίου ώστε να το παρακάμψει.

Στο αυτοκίνητο του Πούτιν «ακούστηκε ένας δυνατός κρότος από τον αριστερό μπροστινό τροχό και σηκώθηκε πυκνός καπνός». Το αυτοκίνητο του Πούτιν «παρά τα προβλήματα στην οδήγησή του» βγήκε από το σημείο της επίθεσης.

«Στη συνέχεια, ανασύρθηκε το σώμα ενός άνδρα από τη θέση του οδηγού του ασθενοφόρου», αναφέρει το General SVR.

«Ο επικεφαλής της σωματοφυλακής του προέδρου και πολλά άλλα άτομα έχουν τεθεί σε διαθεσιμότητα και είναι υπό κράτηση», ισχυρίστηκε το κανάλι. «Ένας στενός κύκλος ανθρώπων γνώριζε για τη διαδρομή του προέδρου, και όλοι συνοδεύονταν από την προεδρική υπηρεσία ασφαλείας», σημειώνει, προσθέτοντας ότι τρεις σωματοφύλακες του Πούτιν εξαφανίστηκαν.

«Η μοίρα τους είναι προς το παρόν άγνωστη. Το αυτοκίνητο, στο οποίο βρίσκονταν, βρέθηκε άδειο λίγα χιλιόμετρα μακριά από το περιστατικό», αναφέρει.

Για να ενημερώνεστε πάντα πρώτοι!

Κάνε εγγραφή στο Newsletter μας και απόκτησε πρόσβαση στα νέα πριν από όλους τους άλλους.