Μπόρις Τζόνσον: «Hasta la vista, baby»

© EUROKINISSI/POOL NATO

Οι βουλευτές του Συντηρητικού Κόμματος χειροκρότησαν και χαιρέτησαν σήμερα τον Μπόρις Τζόνσον στην Βουλή των Κοινοτήτων.

Κατά την ολοκλήρωση της σημερινής παρέμβασης του Μπόρις Τζόνσον στην Βουλή των Κοινοτήτων, κατά την τελευταία του εμφάνιση στην «Ώρα του πρωθυπουργού», οι βουλευτές του Συντηρητικού Κόμματος τον χαιρέτησαν με ένα θερμό χειροκρότημα.

Ο Μπόρις Τζόνσον δήλωσε: «Βοηθήσαμε, βοήθησα, να βγάλουμε αυτήν την χώρα από την πανδημία και να συμβάλουμε στην διάσωση μίας άλλης χώρας από τον βαρβαρισμό. Και, ειλικρινά, αυτά είναι αρκετά για την πορεία. Αποστολή εξετελέσθη σε μεγάλο βαθμό».

Πρόσθεσε ακόμη πως «κάνοντας αυτό που πιστεύω ότι το κοινό περιμένει να κάνω: να προχωρήσω τα θέματα για τα οποία εκλεγήκαμε το 2019. Αυτά τα τελευταία χρόνια υπήρξαν το μεγαλύτερο προνόμιο της ζωής μου. Θέλω να ευχαριστήσω όλους εδώ και hasta la vista, baby».

Πριν την ομιλία Τζόνσον, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κιρ Στάρμερ, τον εγκάλεσε κάνοντάς του ερώτηση για την ματαίωση από το Sky News του τηλεοπτικού ντιμπέιτ μεταξύ των διεκδικητών της ηγεσίας των Τόρις. Ο μέχρι πρότινος Πρωθυπουργός του Ηνωμένου Βασιλείου απάντησε πως «δεν παρακολουθώ από πολύ κοντά το θέμα», προκαλώντας έτσι γέλια στους βουλευτές.

Τέλος, έδωσε μερικές «συμβουλές» σε αυτόν που θα τον διαδεχθεί λέγοντας «παραμείνετε κοντά στους Αμερικανούς, υποστηρίξτε τους Ουκρανούς, αγωνιστείτε για την ελευθερία και την δημοκρατία παντού. Μειώστε τους φόρους και απορρυθμίστε όπου μπορείτε για να κάνετε αυτήν την χώρα τον καλύτερο τόπο για να ζήσει και να επενδύσει κανείς».

Για να ενημερώνεστε πάντα πρώτοι!

Κάνε εγγραφή στο Newsletter μας και απόκτησε πρόσβαση στα νέα πριν από όλους τους άλλους.